reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Joanko my lecimy do Londynu już 19 maja na krótkie wakacje, które udało nam się wywalczyć ( walka o czas, kaskę itp.)
Bilety rezerwowaliśmy w te i nazad na stronach ryanair. lecimy oczywiście z Wrocławia chociaż np. ze Szczecina bilet kosztował w promocji 1zł, ale zanim dojadę z Olafem Do Szczecina to mnie już sto razy coś trafi. W stronę powrotnę udało nam się załapać na promocję i bilet kostował 14 zł (bez podatku i opłat). W sumie całość nas kosztowała około 600 zł za naszą trójkę w obie strony z bagażem, można odprawić bagaż przez internet. Boję się tej podróży troszeczkę.

reklama
Melanie mysle ,ze to nie jest tak, sa konkurencyjni tak jak kiedys wizzair- niestety teraz bilety sa coraz drozsze, jeszcze nie spotkalam sie z przypadkiem zeby ktos nie polecial

Dobry wieczor kochaniutkie :)

Dzien caly na dworku spedzamy i nie mam czasu was odwiedzac, a szkoda bo teskni mi sie za wami.
Bede sie starala czesciej wpadac :)

Bylam we wtorek u gina. Wymacalam juz kiedys jakies grudki w prawej piersi i na wizycie jej pokazalam i stwierdzila ze sa 2 i nie wieadomo co to jest i musze isc na przeswietlenie to sie dowiemy. Umowilam sie dzis na wizyte a tam chba z 30 osob wiec dalam sobie spokoj i pojde innym razem. Nie chcialo mi sie tyle czekac :p

Dobranoc kochaniutkie do kiedys :-*

Melanie pisze:
Bo sprzedają więcej biletów niz jest miejsc
i istnieje ewentualnośc, że sie nie poleci :p

na szczęście rodziny z dziećmi wchodzą na pokład jako pierwsze,
poza tym już wielokrotnie mój brat i brat męża latali tymi liniami i zawsze było wszystko ok.

baasia pisze:
Melanie mysle ,ze to nie jest tak, sa konkurencyjni tak jak kiedys wizzair- niestety teraz bilety sa coraz drozsze, jeszcze nie spotkalam sie z przypadkiem zeby ktos nie polecial

tak jest :)
mieszkam 2km od lotniska i pracuje tam znajoma, która mi to powiedziała

Ryanair widzę kilka razy dziennie przez moje duże okno ;D
a ostatnio to chyba powariowali z tymi "latawcami"
ciągle ląduje albo startuje jakis samolot albo helikopter przelatuje nad moim domem :p
nawet po 22 :p

Pamiętacie jak kiedyś Wam pisałąm, że jadę z tatą wybrać kafelki do łazienki?
heheheh no to jeszcze ich nie kupiliśmy
i dzisiaj się znowu wybieramy ::) :)

witam :)

ciepło, gorąco, upalnie - taka u nas pogoda i oby trwała wiecznie :laugh:

Martusiu cały dzień na dworze :o Kamila wytrzymuje w porywach godzinę :p

reklama
Do góry