reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
o rety w listopadzie ????
no to biorę się z bookowanie na październik już dzisiaj. Postanowiliśmy wyjechać z Piotrkeim na dwa tygodnie właśnie w październiku, aby :
- uniknąć tłumó studentów chcących dorobić
- na wszelki wypadek, gdybym jednak musiał bronić się we wrześniu
- Piotrek poliże jeszcze trochę angielskiego do tego czasu
- ciocia i moja mam przyjadą do mnie i się zajmą bąblami

Co myślisz Anineczko, może wcześniej byłoby lepiej, dziewczyny z twojego wątku " mamy z irlandi" pisały coś ( bodajże Naja), że PPS mają być utrudnoine w wydawaniu... ::) No i jak to jest z tymi studentami, faktycznie tak zwalają się tam w wakacje ?

Joanko o studentach wiem z pierwszej ręki:) średnio co 3 będzie w wakacje w Irlandii Anglii czy innym fajnym kraju smażył frytki w mcdonalds albo zmywał naczynia

a moja kumpela 2 tygodnie temu bukowała bilet do londynu na 18 czerwca za 60 zł plus opłaty-razem niecałe 200

chyba trzeba szukać promocji-tak jak w pieluszkach:)

Joanko to zalezy w jakim miescie.
Dublin czy Galway ma odgroma Uniwersytetow i w tym miejscowosciach pewnie ciezej z praca.
No ale zaden student nie pojdzie do pracy projektowac mosty zelbetonowe tak wiec o twojego meza bylabym spokojna ;)
A pozatym pracodawcy przyjmuja studentow tylko na 2-3 miesiace tak wiec daja im lekkie,przyjemne i niestresujace zajecia.
No a tak wogole to w pazdzierniku to juz wroca na studia :D
Z PPS-em nic nie slyszalam, zeby cos bylo nie tak.
A chcecie jechac na 2 tygodnie i wynajac cos?
I gdzie? W Dublinie?
Jak cos to zapraszam do mnie! Jakos sie pomiescimy,a i na te dwa tygodnie niebedziesz musiala placic za chatke ;)

:-* :-* Kangurki dziekuje bardzo!!

Anineczko słodkości ty moje, dzięki
Jeśli chodzi o Dublin, to jak pisałam na Waszym wątku, wolałabym nie, za duże, za tłoczne, za drogie.
Ale prawda jest taka, że tam siądziemy gdzie nas będą chcieli....

Witam

Nocka średnio fajna :p Hania o 2 stwierdzila, że spać nie będzie. Dałam herbatkę :p, dałam sok...100 ml wypiła ale dalej nieszcześliwa ...to jeszcze 100 mleka , przewinęłam...i fikała do 4 nad ranem...pobódka na mleczko o 7 i potem 2 godzinki kimnęła.Niby trochę pospałam ale jakoś tak dziwnie się czuję...
Tuniu gorąco współczuję zarwanej nocki, może Rozi pozwoli ci przysnąć w ciągu dnia ;)

Koniec laby, dzis do pracy
Choc sie tez troche ciesze, bo kupilam nowy sprzet w Polsce i dzis go przetestuje
Anineczko co za sprzęt bedziesz testować ;D ?

U nas pogoda śliczna, więc spacerek obowiązkowy ..mam nadzieję, że Amber do tego czasu wytrzyma, bo jeszcze na podwórku nie był...

Bede testowac nozyczki fryzjerskie ;D

Joanko a gdyby moj maz obadal teren dla twojego malza?
Gdybys przeslala mailem CV Piotrka w jezyku angielskim?
Ze tez ja wczesniej na to nie wpadalam!!!
Moze akurat w pazdzierniku przyjechalby na rozmowe kwalifikacyjana?

reklama
Anineczko, z ogrąmną chęcią i wdzięcznością prześlę ci jego CV, kumpel Piotrka radził mu jednak osobiście się starać, bo wtedy szanse są o niebo większe, ale idealnie byłoby jechać do IE już na umówioną rozmowę.
Przywiozę ci z Polski tonę słoiczków Polskich obiadków za twoją pomoc ;D

Do góry