reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzien Dobry :)

Witamy Anineczka sliczne zdjecie, cudnie razem wygladacie :) a fyzura super
Joanka zyczymy zdroka Krzysiowi- sciskamy was mocno i trzymamy kciuki;
ciesze sie ,ze twoj malz sie przekonuje co do wyjazdu, a bilety lotnicze najtaniej wychodza jak sie kupuje z pewnym wyprzedzeniem ale sprawdz wizzair, ryanair albo centralwings maja bardzo dobre ceny
Marta gratulacje dla kolezanki :)

A u nas pogoda do du.. ,nocka nie przespana- chyba gora zaczyna sie przebijac, bo straszny slinotok, teraz mlody odsypia a ja odpoczywam przy kompie ;D jak sie tylko obudzi smigamy na spacerek.

reklama
A my juz po spacerku 8) Dzisiaj tylko półtorej godziny, bo koleżanka dłużej nie mogła...Już jest bardzo ciepło..Hania bez czapki..miała dość

szerokie spodnie i gdy trzymała nóżki w górze, to całe gołe udka na wierzchu ;D Zaglądałam niektórym mamom do wózeczków a tam dzieciaczki

w polarkach, czapkach i pod kocykami. Hanula była przy nich goła..Pewnie nir jedna pomyślała o mnie, że jestem wyrodną matką ::)

Anineczko dołaczam się do zachwytów nad waszym zdjęciem..mam nadzieję,że nie ostatnim ;)

Krzysiu dzielny chłopak i wszystkie choroby pokonuje na starcie...Oby już nic więcej się nie przyplątało :-*

Joanka biedny Krzysiu :( miejmy na ciedzieje ze szybko przejdzie, a z wyniku cieszymy sie razem z Wami

łuleczko biegnij do doktorka, nasze spekulacje nic tu nie pomoga.niestety. powodzenia :)

a teraz lece obejrzec zdjęcia anineczki :D

kinek pisze:
A my juz po spacerku 8) Dzisiaj tylko półtorej godziny, bo koleżanka dłużej nie mogła...Już jest bardzo ciepło..Hania bez czapki..miała dość szerokie spodnie i gdy trzymała nóżki w górze, to całe gołe udka na wierzchu ;D Zaglądałam niektórym mamom do wózeczków a tam dzieciaczki w polarkach, czapkach i pod kocykami. Hanula była przy nich goła..Pewnie nir jedna pomyślała o mnie, że jestem wyrodną matką ::)
super, ze nie przesadzasz z cieplym ubieraniem ;D
ja kapelusik ubieram tylko zeby robil cien na oczkach
a buciki wogole zostawiam w domu, bo sie tylko nozki poca

widzialam dzis dzieciatko w wozku bez skarpeteczek szczesliwe, ze moze paluszki poopalac ;D

Paris też "chodzi" naga na spacerki jak Hanulka ;D
P. ma to za mamusią ;D

byłysmy dzisiaj w mutlikinie i niestety stwierdzam, że narazie to był nasz ostatni raz
bo mamusia chciała sie pośmiać na Epoce lodowcowej ale córcia miała całkiem inny plan ::)
chciała brykać :p i tak mi sie wyrywała, że prawie mi wyfiknęła z rąk ::)

Anineczko nie wiem jak to sie stało ale ja wczoraj tej foty nie widziałam ::)
ślicznie wyglądałaś w tej kiecce :) - nie mogę się doczekać jakiejś fotki gdzie będzie bardziej widać Twoją buźkę :)

No dobra chyba troche posiedze ::)
Chociaz moje dziecko obgryza Playboya ;D i musze non stop zerkac czy nie ma jakiej kobitki w buzce.

Ha wlasnie mu wyciagnelam z ust pania z kalendarza na luty. ;D ;D ;D
A tak zaluje, ze tutaj nie mamy tak pieknej pogody jak wy tam w Polsce.
Przyjechalam tutaj i non stpo cos leje z nieba....bleeee
Moglam sie tak wczesniej ta pogoda nie chwalic :p ;D
Ze pieknie i wogole, ze kwiatki rosna i drzewa maja paki.
Bo wy teraz macie pieknie tam, a ja nie mam sie czym chwalic ;)

...my wróciłysmy od lekarza, jula ma zapalenie spojówek, dostała kropekli, maść, i ma to pomóc... a co do alergii to mam ja obserwować, i podawać zyrtec zapobiegawczo... zastanawiam sie tylko czy jak jej bede podawać lek przeciw alergii "zapobiegawczo" to czy nie wywołam wilka z lasu...

...dziwne to wszystko... ::) ::) ::)
uciekam kapać wieloryba, i zacząć pakowanie
miłego wieczoru wrześnióweczki
papa

Luleczka- zyczymy zdrowka ,zobaczysz kropelki i masc lada dzien uporaja sie z tymi spojowkami.
a co do zapobiegawczego podawania zyrtecu to bym sie zastanowila, albo zkonsultowala z innym lekarzem....
tymczasem sciskam was babeczki i uciekam do lozeczka papatki

reklama
nikogo nie ma tylko ja jak zwykle nocną porą :p
codziennie sobie obiecuje ze pójde wcześniej spac i nic z tego nie wychodzi
zawsze coś znajde do zrobienia
dzień mi tak szybko zleci, spacer, zakupy, gotowanie obiadu, ogród
wziełam się za przekopanie ogrodu całego ::) ::) ::) :p
i sadze , przekopuje, sieje :laugh: :D
oczywiście przy pomocy Marcela ;D

Joanko ja też bardzo sie cieszę z wyniku Krzysiowego :)
odetchniesz teraz

Luleczko jeżeli lekarka stwierdziła zapalenie spojówek to po co Zyrtec
chyba ,że nie była pewna diagnozy
każdy lek ma jakieś działanie uboczne, więc po co podawać skoro nie ma potrzeby
może lepiej się wstrzymaj
oby kropelki i maść pomogły :)

pewnie wszystkie już śpią
ja ide pod prysznic

Dobranoc nocnym markom ;D

Do góry