reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
A poza tym to mam w domu teraz drugiego terrorystę - chorego męża ( stłuczony najmniejszy palec u stopy - śmiertelna choroba ;) ).
Szczerze zastanawiam się nad dobiciem go, żeby nie cierpiał, bo jest gorszy niż stado wrzeszczących Kubiszonów. Jeżeli w najbliższym czasie nie będzie mnie na forum, to pewnie będę siedziec w więzieniu za zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem :p

Gosiczka ;D ;D ;D ;D

Ja podobnie jak ineczka
asertywna byc nie umiem i zabijam wzrokiem :o >:D

marta
gratujulę dorodnej córy małej koleżance :) :) :) :)

Anineczka ja równiez dziekuję za piękną kartkę :-*
a z tymi zdjęciami to troszkę przegięłaś :(

co do wit d3 to ja też już od długiego czasu nie daję ::)

dzieńdoberek :)

witam Cię Anineczko - piękna z Was para a właściwie trójka ;) - cudownie razem wyglądacie a twoja fryzurka super - chcemy jeszcze :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

wit D3 daję oczywiście dalej, po 2 krople dziennie :)

Kinku, tak poważnie o uszkach Hani - jeżeli w domu nigdy nie trzymałaś jej w czapeczce i po kąpieli też nie ubierałaś czapeczki, to Hania ma uszka "zahartowane" i przy takich temp. jakie już mamy myślę, że nie musisz się obawiać o uszy i trzymać Hanulę na powietrzu bez czapy :)
ja tak robiłam z Kamą - tzn. nigdy w domu nie ubierałam jej czapeczki - nawet po kąpieli i teraz jest git :)

i tak przy okazji - do wszystkich mam - z pewnego źródła wiem, że to jest dobry sposób na zminimalizowanie przyszłych problemów z uszami u dzieci - trzymanie od urodzenia bez czapki :)

Witajcie

Anianeczko GRATULACJE!!!! pięknie razem wygladacie, no i Ty w tej sukience jak laleczka :)

...to miało być dla Was, miałam przed świetami wkleić ale nie zdążyłąm :-[ :-[ :-[ :-[
Przyjmij wiec spóźnione, ale szczere STO LAT MłODEJ PARZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...a teraz proszę Was o radę

moja niunia obudziłą sie dzisiaj z opuchniętym i zaropiałym oczkiem, nie mogła go otworzyc...musze dodać że od kilku dni jej łezki z oczków leciały, szczególnie na dworze, no i kicha bardzo (zauważyłąm że jak idziemy koło drzew to bardziej :()...dziewczyny czy to może byc alergia???? a no i jeszcze jak Julka była malutka to mieliśmy mały problem z kanalikiem łzowym tego oczka, ale wszystko sie wyleczyło po płukaniach oczka - czy to mogło wrócić...kurcze nie wiem co mam robić, jestem zapisana na 17.15 do lekarza, ale chyba sie nie doczekam :( :(...napiszcie co o tym sądzicie ??? co to może byc ???

Dzień Dobry...

Luleczko..oczko spróbuj przemyć roztworem soli fizjologicznej i ...poczekaj do wizyty lekarskiej..Nie mam pojęcia co to może być...alergia i zapchany kanalik- objawy podobne..nie wiem co gorsze..chyba jednak alergia :p A ty jesteś uczulona na pyłki? Trzymam kciuki...będzie dobrze.. ;)

Witajcie mamusie

Luleczko, lekarz chyba jednak będzie ci służył bardziej kompetentną radą, niż ja, ale objawy mogą wskazywać na coś wirusowego, moje bąble mają problemy z oczkami kiedy są przeziębione, bo wystarczy zasmarkaną rączką przetrzeć oczko. Jaki charakter ma ta wydzielina z oczka, bo jeśłi jest żółta i kleista to wirus odpada, raczej bakterie...Na prawdę polecam radę lekarza i spokojnie, dzisiaj się wyjaśni a w tym czasie za radą Kinka przepłukuj oczko solą, najlepiej oba, żeby i drugie nie zakaziło się, tylko osobnymi wacikami.

Anineczko, witaj skarbie, i od razu spieszę przeprosić za to, że się nie stawiłam na Waszym śłubie. Krzyś po operacji był jeszcze zbyt słaby i bałam się wojażować z nim. Pojechaliśmy więc do POlkowic po Majkę i zwinęliśmy się już w niedzielę. Poza tym, aż mi wstyd, ale zapomniałam spisać dane, które podałaś mi odnośnie gdzie i kiedy miał się odbyć ślub...Jak już kiedyś napisałam, dupa wołowa ze mnie...
Zdjęcie piękne, ale ja chcę więcej. Pomerdałąś mój smaczek i teraz jestem głodna na maksa, daj mi tu się napatrzeć do syta ;D

Co do Krzysia, odebrałąm w końcu wynik badania chisto-patologicznegi i dzięki Bogu jest ok, Nowotwór okazał się niezłośliwym i guzek niniejszym przechodzi do historii. A wiecie, że wczoraj podczas naszej wizyty w przychodni lekarka powiedziała, że niedawno trafił do niej noworodek z guzkiem jak u Krzysia, w identycznym miejscu. Ot i nasza cywilizacja postępująca, niedługo będziemy się rodzić kompletnie zmutowani gentetycznie, niekoniecznie w dobym kierunku...
Gorączka wczoraj dobiła do 39 i dałam Krzysiowi eferalgan w czopku. Pomógł, ale nocka była fatalne, ryk i brak snu. rano natomiast krzyś "wstał" uśmiechnięty i ciepły jak zwykle tzn, 36,6. ...poczekamy, zobaczymy...

Buziam was w ten piękny dzień ...

Co do wit. D3
wczoraj lekarka kazała nam robić tak: na zmianę vigantoletten jednego dnia 500 drugiego 1000 i tak w kólko do ...zobaczymy kiedy.

czesc ;D

Luleczko, nic madrzejszego niz Joanka nie jestem w stanie napisac
trzymam za Was kciuki 'D

Joanko ciesze sie razem z Wami z wynikow i z unormowania temperaturki ;D

dzionek mamy piekny, wiec jak Milenka sie obudzi kapelusik na droge i w miasto ;D

milego dnia ;D

reklama
Dziewczynki dziekuje...kochane jesteście...

oczka przepłukałam odrazu, jak tylko Jula wstałą, musiałam ropkę usunąć...a teraz łezki ciągle lecą, ale już oczko nie jest czerwone...czekamy

Joanko Krzyś to dzielny facet i żadna gorączku jemu nie straszna ;) a czy czasem ząb Mu nie dokucza ???... Bardzo sie cieszę że ten guzek to nic poważnego nie było!!!!

całuski dla Wszystkich

a my będziemy dzisiaj tylko na balkonie chyba, żeby sie z drzewami nie spotykać :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Do góry