NIESAMOWITE...CHAPEAU BAS!marta3x pisze:a właśnie dzisiaj się dowiedziałam ,że moja koleżanka urodziła dziewczynkę Maję
uwaga, uwaga Maja ważyła 5,200 : : :
urodziła ją sama, bez nacięcia
jest to jej drugie dziecko, starszy synek ważył prawie 4,500
a ona 162 wzrostu, waga około 55 kilogramów ( przed ciążą rzecz jasna)
reklama
....tak, tak..pisz i zdjecia wklejaj ;Dmarta3x pisze:Anineczka Ty pisz nam szybko jak po ślubie i po chrzcinach jak tu jeszcze jesteś!
Anineczka ;D witaj nowo zaslubiona niewiasto ;D
Marta przekaz pozdrowienia dla kolezanki i glebokie wyrazy uznania, dzielna dziewczyna ;D
ja nie daje witD juz od kilku miesiecy za zalecenie lekarki
ale mnie zaczynaja draznic zwiazane z tym sytuacje, bo sie ludzie zaczynaja nadmiernie kleic, pchaja lapy do dziecka, wszytko chca wiedziec i wogole mecza mnie ich zaczepki : a jeszcze jakby mi ktos zwrucil uwage za udsloniete uszko to bym zrobila krzywde samym spojrzeniem 8)
na szczescie po nieciekawym przedpoludniu, na spacerku byla towarzyska,
a wieczorkiem zasnela wyjatkowo grzecznie i to nie przy cycusiu, tylko sama w lozeczku bez protestow i nadmiernych figli
Marta przekaz pozdrowienia dla kolezanki i glebokie wyrazy uznania, dzielna dziewczyna ;D
ja nie daje witD juz od kilku miesiecy za zalecenie lekarki
Milenka na spacerze tez jak tylko zobaczy kogos kto sie na nia patrzy to od razu sie smieje,marta3x pisze:Ineczko Marcel wczoraj i dziś wieczorem taki marudny był
nie mógł zasnąć, tez nie wiem co się dzieje
a dziś u lekarki dusza towarzystwa, zaczepiał pielęgniarki ,śmiał się w głos
wołał hej i czarował panie na poczekalni :laugh: ;D
ale mnie zaczynaja draznic zwiazane z tym sytuacje, bo sie ludzie zaczynaja nadmiernie kleic, pchaja lapy do dziecka, wszytko chca wiedziec i wogole mecza mnie ich zaczepki : a jeszcze jakby mi ktos zwrucil uwage za udsloniete uszko to bym zrobila krzywde samym spojrzeniem 8)
na szczescie po nieciekawym przedpoludniu, na spacerku byla towarzyska,
a wieczorkiem zasnela wyjatkowo grzecznie i to nie przy cycusiu, tylko sama w lozeczku bez protestow i nadmiernych figli
a jeszcze jakby mi ktos zwrucil uwage za udsloniete uszko to bym zrobila krzywde samym spojrzeniem ...Ineczka..no właśnie to mój problem..po pierwsze brak mi refleksu, dopiero po jakims czasie przychodzą mi do głowy druzgocące odpowiedzi...a po drugie nie jestem asertywna..mama tak wpajała mi dobre maniery, że teraz trudno mi bronić swego głośno i wszem a powinnam
anineczka
królowa mrówek :P
Kochane moje duzo zdjec nie mamy bo fotografa braklo
Za to mamy robione u fotografa w studio...ale plyta ze zdjecmi zostala w Polsce
ale moja niania przywiezie w czwartek.
Ale cos tam przywiozlam ;D
Ale pisac to naprawde bede jutro...wybaczcie ale padam na ryjek
Miuy ciesze sie ze kartka sie podobala...lubie robic niespodzianki ;D
Za to mamy robione u fotografa w studio...ale plyta ze zdjecmi zostala w Polsce
ale moja niania przywiezie w czwartek.
Ale cos tam przywiozlam ;D
Ale pisac to naprawde bede jutro...wybaczcie ale padam na ryjek
Miuy ciesze sie ze kartka sie podobala...lubie robic niespodzianki ;D
miyu
Fanka BB :)
Karteczka super jeszcze raz dziekuje
A fotka no miodzio Antek iskiereczka jaki on do taty podobny normalnie skóra ściągnieta Szkoda ze twojwj buziuli nie widać ale fruyzurka super i wyglądasz jak multaka No ogólnie cud miód ;D
Ależ ten twój Antek jest rozbrarający( po kolejnym spojrzeniu na fotke )
A fotka no miodzio Antek iskiereczka jaki on do taty podobny normalnie skóra ściągnieta Szkoda ze twojwj buziuli nie widać ale fruyzurka super i wyglądasz jak multaka No ogólnie cud miód ;D
Ależ ten twój Antek jest rozbrarający( po kolejnym spojrzeniu na fotke )
Anineczka pięknie! :laugh: i taka opalona jesteś
jaki Antek zadowolony ;D
jaki Antek zadowolony ;D
Kinek ja mam to samo,choć z czasem i wiekiem moja asertywność wzrasta, może przed śmiercią będzie całkiem dobrze ;D ;D ;D ;D ;Dkinek pisze:a jeszcze jakby mi ktos zwrucil uwage za udsloniete uszko to bym zrobila krzywde samym spojrzeniem ...Ineczka..no właśnie to mój problem..po pierwsze brak mi refleksu, dopiero po jakims czasie przychodzą mi do głowy druzgocące odpowiedzi...a po drugie nie jestem asertywna..mama tak wpajała mi dobre maniery, że teraz trudno mi bronić swego głośno i wszem a powinnam
reklama