reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dokładnie, wolę więc ubrać lekko i jednak na cebulkę,... jak juz sie spoci, to ja otulam i sio do domu...

dzieczyny , krzys ma juz 38,8 kiedy i czym zbijac? dodam ze wolalabym czopki, bo na syropki krzys reaguje biegunka

reklama
Joanka pisze:
dokładnie, wolę więc ubrać lekko i jednak na cebulkę,... jak juz sie spoci, to ja otulam i sio do domu...

dzieczyny , krzys ma juz 38,8 kiedy i czym zbijac? dodam ze wolalabym czopki, bo na syropki krzys reaguje biegunka
My używamy eferalgan w czopkach, mamy 80 (tzn. on jest na 8 kg dzidziusia ;)) - jest ok, moge go polecić... Krzyś trzymaj sie malutki :) :-*

Witam ;D
Ja tylko przyszlam zrobic Akuku ;) czyli przywitac sie :laugh:
Jestem wyjechana po podrozy i urlopie tak wiec spadam :p
Ale napewno jutro juz bede ;D

:-* :-* :-* :-* :-*
Kurna stesknilam sie za wami babolki i bobaski ::)

Witam Anineczka!!!
i wszystkie babolki witam

Joanka mąż oswaja się z myślą o wyjeździe, będzie dobrze :laugh:
oj przykro ,że Krzysiu jakieś choróbsko złapał :(

u nas upał dziś był, Marcel bez skarpetek i czapki podrózował
byliśmy u lekarki, mamy zaległe szczepienie na Wzw, ale musimy jeszcze poczekać _ 6 tygodni musi minąć od trzydniówki
zakupy zrobiłam duże, Igor potrzebowal nowych dzinsów i koszuli
stare spodnie zrobiły się przykrótkie ::)
koszule kupiłam w kratke, 3 maja rocznica komunii, musi odświętnie iść do kośćioła :p

mam pytanie mamuśki kochane, czy podajecie jeszcze witaminę D3
my bardzo dużo czasu spędzamy na polku, może nie trzeba
lekarka sama nie wiedziała co mi odpowiedzieć ::) :p

Ineczko Marcel wczoraj i dziś wieczorem taki marudny był
nie mógł zasnąć, tez nie wiem co się dzieje
a dziś u lekarki dusza towarzystwa, zaczepiał pielęgniarki ,śmiał się w głos
wołał hej i czarował panie na poczekalni :laugh: ;D

Dobry wieczór Anineczko, właśnie o Tobie myślałam i myślę, że mogę to powiedzieć w imieniu wszystkich

My też się za Tobą stęskniłyśmy :-* :-* :-*

a właśnie dzisiaj się dowiedziałam ,że moja koleżanka urodziła dziewczynkę Maję
uwaga, uwaga Maja ważyła 5,200 ::) ::) ::)
urodziła ją sama, bez nacięcia

jest to jej drugie dziecko, starszy synek ważył prawie 4,500

a ona 162 wzrostu, waga około 55 kilogramów :p( przed ciążą rzecz jasna)

Cmokam was normalnie tak mocno,ze hej  ;D  :-*
Pomimo zmeczenia i szczescia dziwnego "ze juz w domu jestem" podczytuje was teraz troche ;D
Dziekuje za zyczonka :)

Marta lekarka mi przepisala jeszcze raz wit.D3 1x2krople pomomo tego ze Antek zdrow jak rybka.
Bylismy na "przegladzie" w Polsce ;D i zawieszenie ma sprawne ;D

Wow no to Maja spora spora ::) ::)
Gratulacje dla dzielnej kolezanki ;)

reklama
marta3x pisze:
Joanka mąż oswaja się z myślą o wyjeździe, będzie dobrze :laugh:
oj przykro ,że Krzysiu jakieś choróbsko złapał :(
...podpisuję się obiema recami.. ;)

Marta ja wit.D3 jeszcze daję ale juz chyba niedługo..na poczatku maja idziemy na szczepienie, więc zapytam lekarkę..A Marcelek gołe stópki już miał dzis na spacerze ? Hania na spacerze była bez czapki a jakaś babka podeszła do mnie i powiedziała...pani to odważna,że dziecko z gołą głowką..ja to na uszki zawsze uważałam...Więc włożyłam Hance ten beret, mimo że była zasłonięta budką .....Hanka się wściekała oczywiście :p

Marcel wczoraj i dziś wieczorem taki marudny był
nie mógł zasnąć, tez nie wiem co się dzieje
a dziś u lekarki dusza towarzystwa, zaczepiał pielęgniarki ,śmiał się w głos
wołał hej i czarował panie na poczekalni
oj flirciarz ci Marta rośnie ::) ;D

Do góry