reklama
witam!
mało mam czasu teraz dla Was zreszta na wszystko, bo Pauli przyjechał.
zresztą jest już od świąt, naszczeście już jutro jedzie
super ze mnie przyjaciółka
ale po prostu on jest zbyt absorbujący.
poza tym piękna pooda i szkoda jej na siedzenie w domu
jest jeszcze jedna najważniejsza rzecz, a mianowicie taka, że do 30kwietnia muszę oddać pracę ;D
wierzę w cuda, ale nie wiem czy w tym wypadku wiara pomoże
byłam dzisiaj u laryngologa, nie powiedziała nic nowego. oprócz tego, że koniecznie chciała rozbić operację ucha w maju. udało mi się trochę przesunąć termin, mam dwie możliwości albo lipiec, albo wrzesień i to już ostateczność.
no chyba że chcę dodatkowych komplikacji.
w razie gdyby się coś więcej działo to ucho jest do roboty na już
jeszcze chce pokazać innemu radiologowi mój tomograf, bo była kompletnia zaskoczona tą cm zmianą w prawym uchu, zresztą tak jak ja, bo jest ono dla mnie jak najbardziej zdrowiuśkie i nawet na nie słyszę ;D
poza tym do czasu operacji mam się podreperować, szczególnie po tych dzisiejszych wynikach z krwi.
Joanko, dla mnie australia też jest ok, kiedyś tzn dwa lata temu myślałam o tym żeby wyemigrować tam albo New Zeland przestraszyły mnie tylko te trzesienia ziemi.
marzę o cieplutkich krajach....
mało mam czasu teraz dla Was zreszta na wszystko, bo Pauli przyjechał.
zresztą jest już od świąt, naszczeście już jutro jedzie
super ze mnie przyjaciółka
ale po prostu on jest zbyt absorbujący.
poza tym piękna pooda i szkoda jej na siedzenie w domu
jest jeszcze jedna najważniejsza rzecz, a mianowicie taka, że do 30kwietnia muszę oddać pracę ;D
wierzę w cuda, ale nie wiem czy w tym wypadku wiara pomoże
byłam dzisiaj u laryngologa, nie powiedziała nic nowego. oprócz tego, że koniecznie chciała rozbić operację ucha w maju. udało mi się trochę przesunąć termin, mam dwie możliwości albo lipiec, albo wrzesień i to już ostateczność.
no chyba że chcę dodatkowych komplikacji.
w razie gdyby się coś więcej działo to ucho jest do roboty na już
jeszcze chce pokazać innemu radiologowi mój tomograf, bo była kompletnia zaskoczona tą cm zmianą w prawym uchu, zresztą tak jak ja, bo jest ono dla mnie jak najbardziej zdrowiuśkie i nawet na nie słyszę ;D
poza tym do czasu operacji mam się podreperować, szczególnie po tych dzisiejszych wynikach z krwi.
Joanko, dla mnie australia też jest ok, kiedyś tzn dwa lata temu myślałam o tym żeby wyemigrować tam albo New Zeland przestraszyły mnie tylko te trzesienia ziemi.
marzę o cieplutkich krajach....
izis
Fanka BB :)
Witam z rana panie
Wczorak kupiłam Kubie Bebilon pepti na który miałam recepty dzięki temu zapłaciłam połowę :
ale wiecie co nie jest wcale smaczny
Kuba wypił wczoraj na noc jak ja byłam w pracy ale niewiem czy będzie dalej to jadł,mam taką nadzieję że będzie :
bo on wogóle stał się strasznie wybredny obiadków wcale nie chce jeść tylko deserki i bądż tu mądrym :
a ja wogóle teraz niewiem co jeść przyzwyczaiłam się że mogę wszystko a tu dupcia
Aniulka widzisz a ja słyszałam że właśnie w lato nie można i coś mi tu nie pasowało bo niby w lato czemu nie? ???
Wczorak kupiłam Kubie Bebilon pepti na który miałam recepty dzięki temu zapłaciłam połowę :
ale wiecie co nie jest wcale smaczny
Kuba wypił wczoraj na noc jak ja byłam w pracy ale niewiem czy będzie dalej to jadł,mam taką nadzieję że będzie :
bo on wogóle stał się strasznie wybredny obiadków wcale nie chce jeść tylko deserki i bądż tu mądrym :
a ja wogóle teraz niewiem co jeść przyzwyczaiłam się że mogę wszystko a tu dupcia
Aniulka widzisz a ja słyszałam że właśnie w lato nie można i coś mi tu nie pasowało bo niby w lato czemu nie? ???
Dzien Dobry :laugh:
Wkoncu sie wyspalam maly przebudzil sie tylko raz ok 3 wypil 100ml mleczka i spalismy do 7 : i nawet ma dobry humor, bawi sie grzecznie na podlodze.
Na dworzu znowu szarowka- chyba sloneczko sie na nas obrazilo- ale jest cieplo.
Joanka Australia fajnie tylko troche daleko a wiesz moj brat bedzie mial takie wyksztalcenie jak twoj maz w przyszlym roku konczy studia- no ale jeszcze uprawnienia musi zrobic- ale juz zaczol myslec o wyjezdzie.
Moj maz chcialby wyjechac do Nowej Zelandi- chyba od zawsze- ale to przeciez koniec swiata
Wkoncu sie wyspalam maly przebudzil sie tylko raz ok 3 wypil 100ml mleczka i spalismy do 7 : i nawet ma dobry humor, bawi sie grzecznie na podlodze.
Na dworzu znowu szarowka- chyba sloneczko sie na nas obrazilo- ale jest cieplo.
Joanka Australia fajnie tylko troche daleko a wiesz moj brat bedzie mial takie wyksztalcenie jak twoj maz w przyszlym roku konczy studia- no ale jeszcze uprawnienia musi zrobic- ale juz zaczol myslec o wyjezdzie.
Moj maz chcialby wyjechac do Nowej Zelandi- chyba od zawsze- ale to przeciez koniec swiata
Baasiu kochana, toż to początek świata :-) ;-) , a w ręce trzymam kubek z kawą do połowy pełny :-) mój małż ma zawsze jakimś cudem w połowie pusty ;D i tym się różnimy, ja latam w obłokach, a on mnie co jakiś czas za warkocze ściąga na ziemię, ale tylko do czasu...;-)baasia pisze:Moj maz chcialby wyjechac do Nowej Zelandi- chyba od zawsze- ale to przeciez koniec swiata
Joanka ja zawsze podziwiam Cie za taki optymizm- sama tez jestem pozytywnie nastawiona- ale zobaczysz sama jak sie zyje zagranica , nielatwo oderwac sie od korzeni, mimo ze czesto mielismy dosyc tej Polski to jest nam bliska sercu- a zwlaszcza ludzie, np z Anglii do Polski godzinka samolotem- ok 50 funtow za bilet poza sezonem, szybko i tanio a Australia czy Nowa Zelandia to juz inna bajka niestety...
reklama
Baasiu, to co napisałam o Australii to oczywiście wybryk naszej rzeczywistości, fajnie pomarzyć, ale faktem jest że wyjazd oznacza wizyty w Polsce raz na rok przy sprzyjającym wietrze..
Basiu, pisząc totalnie poważnie, musisz mi kochana pomóc, Piotrek jedzie na bank do tej Irlandii za góa dwa miesiące, po konsultacji z kolegą, który już tam pracuje, najlepiej jest pojechać i osobiście pukać do drzwi potencjalnego pracodawcy.
Powiedz mi, jak to jest na prawdę z tą kasą za morzem pólnocnym. Ile kosztuje wynajem mieszkania, tak, żeby dla czwórki miesjca starczyło na oddychanie...Jeśli np. Piotrek zarobi 22,000 funtów rocznie, a za mieszkanie będziemy płacić około 1,200 funtów miesięczni, czyli zostanie nam na życie mniej więcej 800 funtów, to nie będzie to sytuacja taka, jaką mamy tutaj ? życie na czynsz i czekanie do pierwszego ?
Kurczaki, zaczynam się bać...
Ile np. kosztuje słoiczek z zupka, albo duża paczka Huggisów ? ;D
Basiu, pisząc totalnie poważnie, musisz mi kochana pomóc, Piotrek jedzie na bank do tej Irlandii za góa dwa miesiące, po konsultacji z kolegą, który już tam pracuje, najlepiej jest pojechać i osobiście pukać do drzwi potencjalnego pracodawcy.
Powiedz mi, jak to jest na prawdę z tą kasą za morzem pólnocnym. Ile kosztuje wynajem mieszkania, tak, żeby dla czwórki miesjca starczyło na oddychanie...Jeśli np. Piotrek zarobi 22,000 funtów rocznie, a za mieszkanie będziemy płacić około 1,200 funtów miesięczni, czyli zostanie nam na życie mniej więcej 800 funtów, to nie będzie to sytuacja taka, jaką mamy tutaj ? życie na czynsz i czekanie do pierwszego ?
Kurczaki, zaczynam się bać...
Ile np. kosztuje słoiczek z zupka, albo duża paczka Huggisów ? ;D