reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

A ja od jakiegoś czasu poluję na krzesełko do karmienia..Strasznie bym chciała jakieś dobre ale one po 600..dużo :p za dużo , tym bardziej że

szykuje mi się kupno fotelika samochodowego.Kilka razy licytowałam na allegro ale albo cena minimalna nie została osiągnieta albo dochodziła do

350-400 a Jacek za używane zgodził się dać max.300..Jacko w sobotę leci do NY, to może stamtąd coś przywiezie...

Dzieciaczki są słodkie ale "kosztują" niestety..nie zdawałam sobie sprawy że aż tyle...

reklama
tunia pisze:
ja później też przestałam jesc te chrupki, ale niczego to nie zmieniło.

właśnie mama przyniosła mi moje wyniki z krwi.

rewelacja zgadnijcie jaką mam hemoglobinę ?

no to Wam odpowiem .... .. całe 7,9 !!!!!!!!!!!!!!
oj to chyba lekka anemia, bo jeśli się nie mylę to norma jest 11-15g%

oj kosztują:)

kiedyś w tvn chyba słyszałam że dziecko do 18 roku życia kosztuje 180 tys zl - i to przy życiu na tzw. średnim poziomie:)

i już wiemy gdzie są nasze wymarzone małe białe domki ;D

kinek ja myślę że fotelik do karmienia to naprawdę nie musi być zajebisty i wydawanie na niego więcej niż 300 zł to niepotrzebny wydatek, lepiej dołożyć do fotelika samochodowego

Ja Maksa nie lubie karmić w foteliku, wtedy wszystko jest brudne bo ma za dużą swobodę ruchów;p

Oj tak na sprzęty trzeba uważć, Mati systematycznie dobiera sie do pleyaka raz nawet udało mu się płytę wyjąć ::)

Miałam nadzieję karmić Kubę do roku chciałam go odstawić na jesieni więc trochę sie wkurzam jeszcze powalczę ::)
a jak nie to trudno....
tylko obawiam sie odstawiania widzę że wam poszło gładko ale Kuba jest strasznie cycusiowy lubi się przytulać i tak poprostu pomemłać czasami :p więc wyobrazzżam sobie jaki będzie wrzask a ja się będę stresować że niedobra matka jestem ;)

ale poczekamy,zobaczymy ::).....

reklama
Do góry