reklama
M
Melanie
Gość
Jestem babeczki ;D
jak by co
jak by co
M
Melanie
Gość
ja kby co to własnie wystawiałam fotelik Pariski na allegro
natworzyłam, nagimnastykowałam się i....
wszystko poszło się j... z winy allegro of koz
musiałam pisać wszystko od nowa
straciłam godzinę swojego życia
natworzyłam, nagimnastykowałam się i....
wszystko poszło się j... z winy allegro of koz
musiałam pisać wszystko od nowa
straciłam godzinę swojego życia
otóż to!Joanka pisze:jak Byco ;D, fajnie że jesteś
A w Lesznie?? nic ciekawego poza trzydniówka i prawdopodobnym uczuleniem na choma... : : :.No ma biedak pecha... ciekawe czy psa będzie mógł miec, bo chcemy kupić jak Kuba bedzie chodził już do szkoły
A swoja drogą to mam ochote już oddac tego szczura bo już zdążył mnie chapnąc dwa razy do krwi i się na niego obraziłam ;D ;D ;D ;D
reklama
Aniulka to szczura oddaj i spróbuj z kotem, Majka daje radę z babciowym Belkiem. Była to Bela do czasu gdy wet powiedział że taka z niego ( kota) Bela, jak z niego ( weta) Minister Finansów, i został Belek... ;D
Trzyletniej Majce kot służył za obiekt ciągania, łapania, gniecenia, wałkowania i dodać by można było kilka kolejnych dyscyplin olpmpijskich, a wszystko przez to że kota pozbawiono ..hmmm...męskości. Czteroletnia Majka i kot to sztama jakich mało ;D
Na serio, zawsze uważałam że kot to takie bezuzyteczne stworzenie, i oświadczam wszem i wobec, że się myliłam, po wycięciu tego i owego, można się z kotem dogadać i wiele od niego nauczyć. Majka np. cierpliwości i po roku oswajania .... wyrozumiałości :laugh:
Trzyletniej Majce kot służył za obiekt ciągania, łapania, gniecenia, wałkowania i dodać by można było kilka kolejnych dyscyplin olpmpijskich, a wszystko przez to że kota pozbawiono ..hmmm...męskości. Czteroletnia Majka i kot to sztama jakich mało ;D
Na serio, zawsze uważałam że kot to takie bezuzyteczne stworzenie, i oświadczam wszem i wobec, że się myliłam, po wycięciu tego i owego, można się z kotem dogadać i wiele od niego nauczyć. Majka np. cierpliwości i po roku oswajania .... wyrozumiałości :laugh: