reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
ja kby co ;) to własnie wystawiałam fotelik Pariski na allegro
natworzyłam, nagimnastykowałam się i....
wszystko poszło się j... :p :p :p :p z winy allegro of koz :p
musiałam pisać wszystko od nowa
straciłam godzinę swojego życia :( :p

Joanka pisze:
jak Byco ;D, fajnie że jesteś
otóż to!

A w Lesznie?? nic ciekawego poza trzydniówka i prawdopodobnym uczuleniem na choma... ::) ::) ::).No ma biedak pecha... :( ciekawe czy psa będzie mógł miec, bo chcemy kupić jak Kuba bedzie chodził już do szkoły

A swoja drogą to mam ochote już oddac tego szczura bo już zdążył mnie chapnąc dwa razy do krwi i się na niego obraziłam :p ;D ;D ;D ;D

reklama
Aniulka to szczura oddaj i spróbuj z kotem, Majka daje radę z babciowym Belkiem. Była to Bela do czasu gdy wet powiedział że taka z niego ( kota) Bela, jak z niego ( weta) Minister Finansów, i został Belek... ;D
Trzyletniej Majce kot służył za obiekt ciągania, łapania, gniecenia, wałkowania i dodać by można było kilka kolejnych dyscyplin olpmpijskich, a wszystko przez to że kota pozbawiono ..hmmm...męskości. Czteroletnia Majka i kot to sztama jakich mało ;D

Na serio, zawsze uważałam że kot to takie bezuzyteczne stworzenie, i oświadczam wszem i wobec, że się myliłam, po wycięciu tego i owego, można się z kotem dogadać i wiele od niego nauczyć. Majka np. cierpliwości i po roku oswajania .... wyrozumiałości :laugh:

Do góry