reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzien Dobry po swietach :)
Jak zwykle minely szybko , bardzo milo i przybyly kilogramiki :)
Swieta spedzalismy w domku -w niedziele byli u nas znajomi .
W niedziele od rana byla super pogoda cieplutko ok 20 stopni- natomiast w poniedzialek pol dnia padal deszcz :p ale tez bylo przyjemnie.

tylko Niki troche rozmarudzony- zeby.

reklama
No i Kuba ma chyba uczulenie na choma i na czekoladę. Chom wyemigrował na tydzień do kotłowni a czekolada na drzewo na miesiąc. :p

Kinek niestety była wysypka a nie katar. :( :(

Witajcie wszystkie mamuski po świętach :-*

Witajcie po słodkim obżarstwie,
co do postu, ja zacznę jak mi się zapasy wykończą, dostaliśmy od rodziców wałówę nieziemsko pyszną i grzechem byłoby na nią nie rzucić "językiem"... ;D

Majka w domu, w końcu, zabawia Krzysia i mam fest luzik..na jakieś 5 minut ;D
Nie widziałam się niestety z Anineczką, bo dupa wołowa taka jak ja, zapomniała spisać z formu dane, które podała Anineczka, pamiętałam tylko że ślub ma być o 14: 00 ale czy w niedzielę, czy w poniedziałek ? :-[ i w którym kościele... :-[ ::) razem z Wami więc czekam z niecierpliwością na fotoreportaż...

W niedzielę wieczorem wróciliśmy do domu, coby nacieszyć się swoją czwórką zanim Piorek wróci do pracy...Było cudownie, Maja zafascynowana rowerkiem, Krzysio przeszczęśliwy z powodu obecności siostry, a ja w końcu czuję że mogę odetchnąć. Nawet ta wstrętna szyna już mnie tak nie dołuje, jak mus to mus.

Aniulko, świetnie ,ze macie trzydniówkę za sobą...i jak babcię kocham odważna jesteś ! krzyś nadal kiepsko reaguje na zwykłą zupkę z indyczkiem, co dopiero na parówki... a zjadłby..tego jestem pewna....

Melanie, jak cudnie że Paris nie poszła w ślady mamusi z ząbkami i postanowiła zakiełkować. Brawo.

No to miłego dzionka skarby, a...jutro ma być we Wrocku słonko i 24 stopnie, może do Zoo się wybiorę z bąblami ::) ::) ::)

witam wieczorową porą :-* :-* :-* :-* :-*

moje święta jak każde trwały zbyt szybko i nie zdąrzyłam złapać oddechu.
bo i jak mam to zrobić, jak mam tyle jeszcze roboty.
a do tego wszystkiego mam tak niemożebny mętlik w głowie...

okropielnie się stęskniłam za Wami.

edyta27 pisze:
A my zapomnielismy zapłacić za tv i nam odłączyli!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba pójdę zaraz spać, bo o kompa się zabijemy ;D ::)
ja dzisiaj biegłam zapłacić za tel, bo już było 3 tyg. po terminie :)
kompletna skleroza mnie dopadła

Ja jestem, ale na przegranej pozycji - mąż zaraz mnie pogoni.
A tą telewizję już nie pierwszy raz nam odłączyli. Ja się potem wstydzę iść płacić, bo to trzeba do nich, więc mąż to robi - on schrzanił, to niech naprawia. :)

daj mężowi ze dwa piwka do wypicia, wtedy szybko zaśnie i komp Twój. Nie daj sie tak Łatwo wygonić!!

Mam czas i dzisiaj z Wami popisac a Was nie ma.... Nie lubicie mnie juz???

reklama
Do góry