reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ojjjj Blanus by Wam dała czytając co piszecie o jej psiaku :(
Mi sie podobają Amstafy ;D sama kiedyś miała suczkę i była fajoska.

Ale wiadomo po pierwsze różnimy się charakterami, a po drugie każdy chwali to z czym się spotkał :)
A, że jamiki sa indywidualistami, to wiadomo powszechnie :)
Spotkałyście się kiedyś z rasą Jack Russel Terrier ?? - Zszokowała mnie charyzma tych psiaków

I co? Mama Wiki się jeszcze nie ujawniła, że się kryje pod innym nickiem?

Aniulka, mogłabyś też sprawić dzieciakom pudla...one też nie kłaczą..i może nie uwierzysz ale są to nainteligentniejsze psy.Po nich są goldeny, border colie, owczarki niemieckie....Bardzo szybko się uczą ale trzeba im poświęcić trochę czasu, bo mają dominujący charakter i bez szkolenia bardzo szybko zorganizują sobie "dom" wg. własnego uznania...A co do chomików, to one już takie są.Bardzo rzadko się zdarza milutki słodziaszek.Za to bardzo inteligentne i przywiązujące się do właściciela są szczury..nno i męskie ;D ale pewnie byś się nie zgodziła co? ;)

Mel Jack russel Terriery to bardzo fajne psiaki...ale jak wszystki teriery potrzebują solidnego szkolenia, bo inaczej wejdą na głowę, właśnie z powodu tej charyzmy.. :)

Dogi niemieckie, przynajmniej te, które znam, to straszne ciamajdy ;D Dog mojego kuzyna na przykład to taka strachliwa ofiara - potknął się kiedyś na schodach i od tej pory nawet nie zbliży się do nich. Musieli go przeprowadzic do piwnicy, bo tam jest wejście z ogrodu i nie trzeba wchodzic po schodach. Do mieszkania na górę za nic nie wejdzie. ;D A na takiego twardziela wygląda ;D

reklama
Witam kochanieńkie :D
Pogoda jest tak piękna że najchętniej to bym sie spakowała i wyjechała nad morze ale niestety niema takiej opcji :p
wczoraj byłam w pracy dzis też idę i jutro też i pojutrze też :laugh: dopiero sobotkę mam wolną ::)
i mam pewne plany co do soboty ale zdradzę wam je dopiero w ten dzień ;)

A pod jakim nickiem ukrywa się Mamawiki ??? to ściemniara jedna no ::)

Do góry