reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Joanko ja też myśle że niebieski, i ten koszyczek z przodu :)
ale Majeczka będzie miała niespodzianke ;D
witam!
u nas szaro buro deszczowo
Igor w szkole Marcel śpi , można spokojnie kawe wypić

miłego dnia życzę

reklama
OK, stoi, przyznam, że mi również bardziej podoba się niebieski, jest wersja różowa, ale jakoś różowy nie pasuje mi do IMAGE mojej córy  ;) ;D
Buziaki za pomoc, poczekam do 10:00 i wsiadam z Krzychem za koło pędzić po cztery mniejsze.

Krzyś wczoraj został oficjalnie wypisany ze szpitala w stanie dobrym, ze wskazaniem na zdjęcie szwów 14.04 oraz uzyskania informacji w kwestii wyniku histo-patologicznego 24.04. Póxniej róg Krzysia przejdzie niniejszym do historii  ;D Wtedy też napiszę "Uff"

MIłego wtorku kochane babsztyle Wy moje  :-* :-* :-*

dzień dobry, choć pochmurny :p

mąż był wczoraj w domu (o rany, co za święto ;)) więc się nie odzywałam, ale dziś już jestem, bo męża nie ma :p

ja jeszcze ciągle nie skończyłam sprzątania, a jeszcze dodatkowo założyłam taki ambitny plan na święta, że nie wiem, czy wyrobię ::)

teraz biegnę sprawdzić, czy Kama się obudziła - bo chyba ją słyszałam i może jeszcze Was poczytam, a może nie - Kama rządzi ;)

Dzień dobry :)
Joanko mnie się także ten niebieski o wiele bardziej podoba, własnie też mam zamiar Emili rower kupić :)
Super ze to juz wszystko za Wami :)

reklama
Joanka o które dokładnie filmiki chodzi? Bo to w zależności od rodzaju rozszerzenia potrzebne są okreslone programy :)

Do góry