reklama
Dziewczyny ale pusto na forum... Sprzątacie, smażycie, pieczecie, gdzie się podziewacie...? Pewnie dopiero wieczorem tutaj zawitacie, gdy ja będę walczyła z Hanką...ostatnio bardzo żle sypia...już nie pamiętam kiedy przespałam całą noc i do tego przy zgaszonym świetle...Uroki macierzyństwa :
Anineczko, pięknego i uroczystego chrztu też ci życzę, bo jakoś mi wcześniej umknęło :-[
Anineczko, pięknego i uroczystego chrztu też ci życzę, bo jakoś mi wcześniej umknęło :-[
Gosiczka
Mamusia Kubusia
kinek pisze:Uroki macierzyństwa :
Eh, uroki macierzyństwa...
Wczoraj Kubie załączyła się syrena w najgorętszym momencie zabawy mamusi i tatusia Kuba jest chyba najskuteczniejszym środkiem anty :
Anineczko ;D zycze Wam niezapomnianego pobytu, wspanialego slubu i chrztu, udanych swiat i komfortowej podrozy ;D
a na september postaram sie wkleic kilka fotek z miasta
dzieci to swietna darmowa anty;D
albo wymecza albo wlasnie sie budza :
mnie tez dal popalic ten spacerek : biodro mnie bolalo, na szczescie dzis rozchodzilam ;DMelanie pisze:Ineczka jestes mistrzem
5cio godzinne spacerki no no no :
ja właśnie wróciłam z godzinnego spacerki i mi nogi do d... wchodzą ale to przez te wczorajsze kunie ;D
a na september postaram sie wkleic kilka fotek z miasta
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Dziecko czuwa, żeby go jakieś małe nie zapchnęło na drugi plan
Niestety ale w 100 % się z Wami muszę zgodzic ;D gdyby babcie mieszkały dalej, to by się Kubę na długie wakacje wysłało, a tak to trochę głupio jak do jednej babci 5 minut a do drugiej 20 i obie widują Kubę prawie codziennie ;D
reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Anineczko troszke się spóźniłam, ale mam nadzieję, że przeczytasz w innym terminie
Ciepłych, pełnych radosnej nadziei świąt Zmartwychwstania Pańskiego, a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą.
Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka.
Na tę Wielkanoc życzyć Ci i Twojej rodzinie wypada ciepła domowego, miłości bliźniego, placka wybornego, spokoju świętego.
Życzę Ci tego wszystkiego z całego serca. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
W tej uroczystej chwili, gdy słowo TAK oznacza zwycięstwo miłosci, przyjmijcie życzenia szczere: szczęścia, zdrowia, radości. Niech uśmiech waszych dzieci pochodnią wesela świeci. Dobroć, mądrość niech czynem kieruje, a harmonii współżycia nigdy nie brakuje.
Dla Antosia
Mała dziecino
W Dniu Chrztu Świętego
Stałeś się częścią świata Bożego
I odtąd zawsze Anieli w niebie,
We dnie i w nocy strzec będą Ciebie.
Święci się będą modlić żarliwie,
Abyś przeżył życie szczęśliwe,
A dobry Jezus, Król nad Królami,
Kierować będzie Twymi krokami.
Ciepłych, pełnych radosnej nadziei świąt Zmartwychwstania Pańskiego, a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą.
Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka.
Na tę Wielkanoc życzyć Ci i Twojej rodzinie wypada ciepła domowego, miłości bliźniego, placka wybornego, spokoju świętego.
Życzę Ci tego wszystkiego z całego serca. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
W tej uroczystej chwili, gdy słowo TAK oznacza zwycięstwo miłosci, przyjmijcie życzenia szczere: szczęścia, zdrowia, radości. Niech uśmiech waszych dzieci pochodnią wesela świeci. Dobroć, mądrość niech czynem kieruje, a harmonii współżycia nigdy nie brakuje.
Dla Antosia
Mała dziecino
W Dniu Chrztu Świętego
Stałeś się częścią świata Bożego
I odtąd zawsze Anieli w niebie,
We dnie i w nocy strzec będą Ciebie.
Święci się będą modlić żarliwie,
Abyś przeżył życie szczęśliwe,
A dobry Jezus, Król nad Królami,
Kierować będzie Twymi krokami.