reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam po południu.

Ja tez mam teraz mało czasu bo Łuki wymaga dużo uwagi. Odkąd raczkuje, oczy mam dookoła głowy.

U nas dzisiaj słonko ale zimny wiatr więc tylko krótki spacer i koniec.

Miłego dnia moje kochane babulki

Witam Wrzesień :)

Niedawno wróciłam z pracy, a właściwie to jeszcze do domu nie dotarłam, bo zajechałam po Maćka, a on śpi, więc muszę poczekać aż się obudzi. Więc czekam... Maciek śpi w dzień około 6 godzin, zasypia bardzo łatwo wystarczy chwilkę go ponosić.

Ja dziś jakaś zmęczona jestem - nie wiem czym tak naprawdę, ale nic mi się nie chce po prostu ::)

U nas pogoda ładna, słonecznie ale bez upałów - wieje i jest 11 stopnik. Wy mi kobitki powiedzcie kiedy będzie ciepło, bo ja już nie mogę

U mnie od rana leje i zimno jak w psiarni. Zakupiłam sobie dzisiaj dwie sztuki odzienia dla siebie (dżinsy i żakiet), Kubie na lumpach czapkę, kapcie i t-shirt, i jeszcze sobie kolczyki ;D Mały śpi, dużego wcięło prawie dwie godziny temu jak pojechał zapłacic za mieszkanie, a ja własnie powinnam kontynuowac porządki świateczne, ale mi się nie chce ;D

Melanie pisze:
oooo Martusia
tylko niezapomnij o piętach ;D ;)

oj wiedziałam ,że mi przypomnisz :laugh:

edyta27 pisze:
Witam Wrzesień :)

Niedawno wróciłam z pracy, a właściwie to jeszcze do domu nie dotarłam, bo zajechałam po Maćka, a on śpi, więc muszę poczekać aż się obudzi. Więc czekam... Maciek śpi w dzień około 6 godzin, zasypia bardzo łatwo wystarczy chwilkę go ponosić.

6 godzin ::) ::) ::), nie pomyliłaś się Edytko??
Marcel wczoraj w sumie 1 godzine :p
dziś było więcej 1,5 przez cały dzień. krótko ale intensywnie śpi bo dokazuje  bardzo::)

Dziewczyny chyba w końcu nadszedł ten czas (niestety), że będę miała mało czasu na bb
Moja córka zapierdziela po całym pokoju jak motorówka
dzisiaj walnęła się główką w podłogę a ja o mało zawału nie dostałam - ona nie płacze z byle powodu, a tym razem nie mogłam jej uspokoić ::)
musiała sie zdrowo walnąć :(

Tak sięc oficjalnie ogłaszam mój PAS
nie całkowity OF KOZ ;D
ale już mnie nie zobaczycie o każdej porze dnia i nocy ;D
odpoczniecie sobie ode mnie...

Teraz z innej beczki
przeczytajcie sobie to:
http://www.dziennik.krakow.pl/public/?2006/04.10/Kraj/86/86.html

o rany! :o
Zdjęcia z reguły przedstawiają maluchy, niekiedy z rodzicami. Zdarza się też tematyka niezwiązana bezpośrednio z macierzyństwem, a nawet zupełnie odległa - np. umieszczone dla żartu na jednym forum akty paru matek i jednego wytatuowanego ojca, wszystkich w wersji topless.

co Wy na to???
Mel jak na to trafiłaś?

Ja poprostu jestem w szoku. Własnie miałam zamieścić kilka zdjęc Łukasza w galerii ale teraz sama nie wiem.... Niby tam sa bezpieczne, ale pewnie nie do końca...

Ja nie rozumiem jak mozna.... dla mnie szok!

Melanie ja juz od dawna wchodze na forum tylko kiedy Łukasz śpi. Miedzy innymi dlatego mnie tak mało ostatnio. Mi osobiście będzie Cię brakowało ale mam nadzieję że nie przestaniesz całkowicie pisac

A teraz ide na film. Będę po.

reklama
Do góry