reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam wieczorkiem

Kruszynka poszla spac wiec troche moge popisac :D dopoki maz mnie nie zgoni :p

Dzis w nocy chodzilam tylkomiedzy lozeczkiem, a lozkiem tak sie budzila i przytulac chciala :) jakos dalam rade i potem sie wyspalam.
Zrobilismy dzis kolejne badanie moczu i sie okazalo, ze jest bardzo duza poprawa, ale jeszce nie jest tak jak byc powinno wiec szczepienie sie znow przesunelo.
Pani doktor przepisala tabletki na 7 dni a potem znow badanie moczu i kontrola lekarstwa i sie okaze co i jak. Mam nadzieje, ze na kolejnej wizycie bedzie juz wszystko w porzadeczku.

Macie racje parasolka jest na spacerku niezbedna :) ja mam raczke ruchoma i to wlasnie mnie narazie ratuje i niuni slonko nie swieci :) ale na lato parasolka musi byc :p

reklama
Sandruniu, Ty się już nie wygłupiaj, daj się w końcu zaszczepić - i tak Cię to nie minie, a przynajmniej będziesz miała z głowy :D. Wracaj szybko do zdrówka :)

Martusia my trochę nie przemyśleliśmy naszego wózka - nie ma przekładanej rączki i Maciek będzie musiał zawsze tyłem jeździć (tzn. tyłem do nas). Już próbowałam przekonać męża, że możnaby ten sprzedać, a kupić nowy, ale tylko na mnie nakrzyczał ::) > Taka rączka ważna sprawa - przy córci już będę mądrzejsza ;) ;D

Ja mam przekładaną rączkę, ale molestuję męża żeby jakąś lekką spacerówkę kupic, bo mój wozik waży tyle co 5 ruskich czołgów. Jeździ się świetnie, ale znieśc ten wózek po schodach to jest dramat :p Mój mąż też krzyczał :p

u nas przy przelozeniu raczki wozek staje sie mniej zwrotny i wogole ciezko sie wtedy prowadzi,

kupilam ta parasolke, ale nie bylo wyboru i bede jeszcze sie za inna rozgladac - jasniejsza, bo ta zamiast tylko przyslaniac sloneczko to egipskie ciemnosci czyni ::)
a spacer jest po to zeby sie sloneczkiem cieszyc a nie nad depresja pracowac ;D

Dziewczynki, dopomóżcie  :angel: Króliczek dostarczył nam kasiorkę na Majkowy prezencik, idę więc jutro kupić małej rowr, większy niż dotąd miała, z 12'' wyrosła na poważne 16''

http://www.decathlon.com.pl/decathlonsmall_nonprint.htm  ( strona 2, różowy, na górze, pierwszy od lewej )
czy ten
http://www.velo.com.pl/accent/www_acc_kidsb/accentkids_04.htm

biorąc pod uwagę Krzysia chyba grzechem byłoby ładować go kiedyś na rózowy wóz ?

Wadą tego z Decathlonu jest to , że sklep nie ma 16'', tylko 14''...trudno mi samej wybrać, bo to ma być niespodzianka, jak Majka wróci do Wrocławia, nie może więc najpierw dosiąść późnjiej wybrać...

reklama
Rowerek zawsze można przemalowac ;D
Z kształtu bardziej podoba mi się niebieski, tylko fajnie by było, gdyby był różowy. Już widzę Twoją córcię z dwoma kucykami, w sukienusi, roześmianą, jadącą tym rowerkiem, z powiewającymi paseczkami przy kierownicy.
Niebieski zdecydowanie.

Do góry