reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
mi nie działają filmiki:/

a tak w ogóle to dzień dobry matki:)

byliśmy dziś już od rana oddać krew na badania, Maks po tym zasnął na całą godzinę, co mu się raczej nie zdażyło od kiedy skończył 3 miesiące:) a zaraz idziemy na spacerek bo świeci słonko
oczywiście ubrałam juniora i wkładam w wózek a on zaczął robić kupe:D

więc piszę do was bo to teraz potrwa;P

no , krzyś się obudził w końcu, więc po szamanku pojedziemy po ten bicykl niebieski. Mój szkrab dla odmiany, lubi sobie w ciągu dnia uciąc dwa 2-godzinne komarki. Zwykle wykorzystuję ten czas dla Majki, ale odkąd Majka jest u babci, ofiaruję swój czas Wam ;D tylko nie piszcie ..." niestety".. ;)

żadna z nas na 100 % nie napisze niestety :)

My własnie wsócilismy z wizyty u prababci i pradziadzi
teraz chwilę posiedzimy w chacie a potem na spacer, na to piękne słonko :)

Ja juz nie mogę tak często pisać, bo mi Pariska zapierdziele po całym pokoju ::)
teraz wali głową w szybę od drzwi balkonowych ::)

Witam slonka :-*

Joanko choc uwielbiam rozowy kolor to rowerek bardziej mi sie podoba ten niebieski :) jak juz kupicie corci to powklej jej fotki jak jezdzi na tym pieknym rowerku ;D napewno bedzie super wygladac :D

Nasz sakrbik dzis budzil sie 3 razy w nocy tylko na przytulenie :) wzialam na raczki poprzytulilam i spala dalej hmm ciekawe czemu tak, moze jakies koszmary miala ??? ??? ???

A tak to spoko dzien leje na dworze jak scebra wiec siedzimy w domu i sprzatamy na swiete ableee niestety mus to mus ;) :p

Milego dzionka babeczki

reklama
U nas też pogoda troche kijowa , 5 stopni tylko
rano byliśmy na spacerku i na zakupach ::)
obiad , sprzatanie jak codzień :p
ja też czasu mam coraz mniej
Marcel taki ruchliwy, wczoraj 2 razy po połgodziny przez dzień przespał ::)
i cały czas w ruchu,
jeszcze jak Igor jest to Marcel zachwycony patrzy na niego i
ale starszy cały czas siedziałby teraz na polu bo cie[plej
rower i w długą( wcale mu się nie dziwie) :p
jutro mój mąż przyjezdza, ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry