reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ineczka pisze:
pogoda pozwolila mam dzis na dlugi spacerek,
w sumie 5 godzin ;D
z mala przerwa na jedzonko
ale nogi mi odpadaly i myslalam, ze sie nie dowloke
dobrze ze przynajmniej wygodne buty mielismy

z wozkami bywa roznie, najgorzej jest przebic opone, a to sie dzieje najczesciej podczas spaceru i to niestety nie oszczedza rowniez drogich wozkow ::)

Ineczko gdzie Wy chodziliście tyle godzin? ::)
woow

reklama
My wczoraj spacerowaliśmy godzinę. Moje dożywocie w połowie spaceru wołało, że chce do domu. ;D Ale pogoda była super na spacerki ;D A potem obijaliśmy się całe popołudnie, wpadliśmy na moment do znajomych, zjedliśmy obiad u mojej mamy i tak nam niedziela minęła.

Dzien Dobry po weekendzie :D

U nas dzisiaj piekne sloneczko- wiec zaraz pewnie wyskoczymy na jakis spacerek :)
Weekend jak zwykle minol szybko i milo- w sobote bylismy z mezem na randce :) a w niedziele wybralismy sie do muzeum broni. Niestety pogoda byla fatalna caly czas padalo :(

Wsystkim chorujacym maluszkom zyczymy duzo zdrowka.

A za tydzien swieta :)

Melanie pisze:
Ineczka pisze:
pogoda pozwolila mam dzis na dlugi spacerek,
w sumie 5 godzin ;D
z mala przerwa na jedzonko
ale nogi mi odpadaly i myslalam, ze sie nie dowloke
dobrze ze przynajmniej wygodne buty mielismy

z wozkami bywa roznie, najgorzej jest przebic opone, a to sie dzieje najczesciej podczas spaceru i to niestety nie oszczedza rowniez drogich wozkow ::)

Ineczko gdzie Wy chodziliście tyle godzin? ::)
No właśnie chciałam o to zapytać? Chyba jakieś 8 km zrobiłaś..
23_28_11.gif

woow

czesc, witam w kolejny pogodny dzien ;D
co do spacerkow to mam taka stala traske,
troche musze minac zakorkowanych rond, ale jakies 10 min. od domku zaczyna sie juz spokojna trasa na rynek, okoliczne deptaczki, alejki przy zamku, potem bulwary nad Wislokiem i mozna zrobik kilka ciekawych petelek ;D
z zazady wybieram trase z dobrym chodnikiem coby sie nie telepac ::)
a jak sie jeszcze co jakis czas przysiadzie na laweczce, zrobi przerwe na obiadek to zejdzie 5 godzinek ;D
dzis chyba niestety pojade w inna strone, bo pasuje pojechac do hurtowni dziececej
niestety nie mam parasolki i zaslaniam buzke Milenki wlasnym cieniem, ale nie zawsze sie tak da, zeby nie wzbudzic podejrzen o poczytalnosc umyslowa ;D
czasami prowadze wozek jedna reka i ide obok ::)

milego dnia ;D

zgadza się, parasolka jest niezbędna, zaopatrz się Ineczko :)
Majka płacze jak tylko promyczek na chwilę wpadnie jej w oko ;)

byłyśmy dziś na rehabilitacji i kontroli jednocześnie - ćwiczymy dalej ale dodatkowo pani doktor powiedziała nam żebyśmy zgłosili się do poradni metabolicznej w CZD żeby przebadali Majkę :(
chodzi o tą jej wiotkość - może być taka jej uroda i wyrośnie, ale może to być wynik niedoboru karnityny np
ehhhhhhhhhhhh :( :( :( :( :(

lepiej przebadać dziecko i wiedzieć że wszystko ok niż nie badać i się domyślać

aha i nie dodałam że znowu mrówki próbują opanować mój dom, tak więc upojne dni mi się szykują walki z tym ścier... tzn bardzo pożytecznymi owadami :p

Witajcie mamuski ;D
Bardzooo dawno mnie tutej nie bylo.
Ale to juz dzis wyjezdzamy i caly tydzien walczylam z ciuchami,prasowaniem,ukladaniem no i wkoncu zamknieciem walizek ;D
Niestety Antek na sam wyjazd chyba mi sie rozchorowal :(
To znaczy nie ma goraczki ani kataru tylko skrzeczy jak pijaczek.Zachrypl nieziemsko.Jeszcze dzis do lekarza o porade skoczymy. No a o 16.00 wybije godzina zero czyli pakowanko do auta i jazda 3,5 godziny na lotnisko ::) .

No i korzystajac z okazji ze mnie nie bedzie w swieta na bb chcialabym kochaniutkie zlozyc wam zyczonka:

Pogody,slonca,radosci,w niedziele duzo gosci,
W poniedzialek duzo wody-to dla zdrowia i urody
Duzo jajek kolorowych, Swiat wesolych no i zdrowych

23.gif
10.gif

Anineczko kochana szerokiej i szczęśliwej drogi :)

a ja właśnie wróciłam od lekarza ::) bo tych rewolucjach żołodkowych Kuby i wysokiej gorączce która wczoraj już minęła dzis go wysypaŁO NA CAŁYM CIELE WIĘC POLECIAŁAM DO PRZYCHODNI BO WYSTRASZYŁAM SIĘ ŻE TO MOŻE RÓŻYCZKE LUB ODRA A tam okazało się że Kuba m iałRUMIEŃ NAGŁY czyli gorączkę trzydniową a wysypka jest oznaką że wraca do zdrowia :)
takim to sposobem ma już pierwszą zakażną chorobę za sobą wstęplowaną w książeczkę ;)
a napędził tyle stracha nam ::)

pogoda sie zkiepściła dziś szoruję do pracki jutro tez a pojutrze mam wolne i idę do fryzjera ::)
w sobotę zrobiłam generalne porządki troszke poprzetstawiałam meble więc to już mam z głowy :p

Ineczka jestes mistrzem
5cio godzinne spacerki no no no ::)
ja właśnie wróciłam z godzinnego spacerki i mi nogi do d... wchodzą :p ale to przez te wczorajsze kunie ;D

Izis czyli Kubełek juz jest jak nowy ? ;D
co będziesz robiła u fryzjera?

Anineczka rówież najlepszego dla Was na te Święta
spokojnej podróży i ...
suuuuuuuuper zabawy na weselu i chrzcinach
...i pamietaj !!!!!!! Dużo fotek dla nas ;D

reklama
Kochana Anineczko Ja również życzę Ci wspaniałych rodzinnych świąt
36_15_38.gif

i cudownego romantycznego ślubu
36_3_27.gif
. Myślami będziemy z Tobą :-*