reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

no widzę Marta że jak zwykle jesteś wtedy kiedy ja! ;D ;) :-*

ja się dziś obijałam, zaliczyśmy spacerek i grilla w oknie z Blanusami ;) zaraz wkleję może jakiś filmik z dziewczynami z przejściowego aparatu, który jest generalnie badziewny strasznie, ale chociaż łatwo się nim filmy kręci ::)

brawo Melanie, fajnie że masz chwilę relaksu dla siebie w siodle :)
a i odnośnie koni - mam to co Edytka, tzn przy koniu ogarnia mnie strach, może nie paraliżujący, ale nie mogę się zbliżyć :(
2 lata temu trafiliśmy w wakacje na weekend do gospodarstwa agroturystycznego tuż koło Janowa Podlaskiego no i akurat trafiliśmy na te słynne targi. Al chciał mi pstryknąć pare fotek z koniami, ale ja się bałam nawet pogłaskać to piękne stworzenie, bałam się że mi rękę odgryzie albo co ;D to irracjonalny lęk jakiś ::)

reklama
Dobry wieczór :)
U nas weekend tokże udany:)
Wczoraj super spacerek, a dziś wypad bez Buniastego-Matiego na zakupy i do kina na V jak Vendetta :]
Film super, żyć nie umierać ;D

A ja mówię dobranoc i uciekam spać.

Jutro rano do pracy i pewnie późno wrócę, bo od razu po lekcjach mam rade pedagogiczną :p

Portman fajna dziewczyna :laugh:, w Leonie zawodowcu była super

dziewczynki dobranoc, padam na ryjek ;D ;D
śpijcie dobrze kochane

reklama
Do góry