reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Jaka dzisiaj śliczna pogoda....i pewnie dlatego tak puściutko tutaj.Ja znowu mam wolne, bo Jacek

wywiózł Hankę do lasu ;D. Oj dał mi dzisiaj popalić ten mały potworek..Bardzo niespokojnie spała i o 2 musiałam ja nakarmić, bo herbatą

wzgardziła :p A poza tym ciągle wypluwała smoka i w ryk..

Zyczę Wam miłej niedzieli...

A Tobie Mel miękkiego lądowania, jakby takie się zdarzyło, łagodnego konika i ekscytującego pobytu na rancho
36_22_24.gif

reklama
Kinek dzięki ;D

ja nie spadłam
...dzisiaj ;D

ale jedna laseczka spadła ::)
jeździłyśmy we dwie plus nasza instruktorka
instruktorka suuuper, wymarzona normalnie
fajna młoda laska

Zapomniałam całkiem... ;D

Co Wy się tak obijacie? Jedna strona zrobiona w weekend? No wstydźcie się Panie... Tęsknię za czasami kiedy było tu tłoczno, a teraz ostatnio pustki :mad: Może to ta wiosna tak na nas działa.

dobry wieczór!

nigdy nie zdążę nadrobić tego co napisałyście!

oj pusto tu!!!

mnie też nie było, ale jestem lekko usprawiedlioiona ostatnimi wydarzeniami. ;D

w weekendy była zazwyczaj Aniulka, a teraz wiadomo... praca, dom...
ja jestem i regularnia zaglądam
i jeśli jest temacik, to się podczepiam ;)

Edyta zazdroszczę, że masz siostrę z kuniem ;D
jak się go boisz, to się z nim oswoj
niech siostrzyczka pomoże Wam się zaprzyjaźnić ;)
konie są super, naprawdę
świetnie działają na nerwy
kojąco

Mel nawet kilka razy próbowałam, Aga (moja siostra) próbowała nas ze sobą zaprzyjaźnić, ale jak on do mnie podchodzi to mnie paraliżuje strach, a przecież konie to czują, więc raczej nic z tego.

pogoda pozwolila mam dzis na dlugi spacerek,
w sumie 5 godzin ;D
z mala przerwa na jedzonko
ale nogi mi odpadaly i myslalam, ze sie nie dowloke
dobrze ze przynajmniej wygodne buty mielismy

z wozkami bywa roznie, najgorzej jest przebic opone, a to sie dzieje najczesciej podczas spaceru i to niestety nie oszczedza rowniez drogich wozkow ::)

Ja też jestem zadowolona z weekendu. Byliśmy na wsi, Maciek wygrzewał się przed domem na słoneczku, byliśmy z mężem na fajnym spacerze i ogólnie było bardzo sympatycznie.

Dziś rano mąż zrobił mi niespodziankę - zabrał Maćka o 7 i pospałam do 10, wreszcie odespałam te pobudki o 4, chociaz dziś Maciuś spał do 7, mam nadzieję, że tamta fiksacja już mu minęła.

reklama
siemanko dziewczyny!!'
moja wiercipietka dopiero zasnął. skąd to dziecko ma tyle energi?/
niedziela super nam minęła, cieplutko, spacerek,miłe odwiedziny ;D
piątek i sobota pod znakiem porządków , ogród i część domu posprzątane, nawet szybko mi poszło, kilka okien zostało do wymycia, ale to już małe piwko :p

Melanie gratuluje tych koni, fajnie masz :laugh:

Do góry