reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witajcie babeczki.

Taki piękny dzień a ja spędziłam go w pracy.

Pobudkę miałam o 4,45 ale obudził mnie budzik a moje dziecko pieknie spało i się nie obudziło.

U mnie za oknem w tej chwili na termometrze jest 25 stopni, więc szybko biorę sie mimo zmęczenia za okienka, bo z tą pogoda nic nie wiadomo.
Odpocznę tylko chwilkę czytając co u Was babeczki

reklama
Ja dzisiaj umyłam połowę okien, poprałam firanki i inne szmatki, wypucowałam połowę mieszkania, wywietrzyłam Kluśnika (na rękach, bo znowu złapałam kapcia w wózku) i teraz padam na ryjek :p

widziałam dzisiaj młodą parkę podążającą do sklepu z art. dziecięcymi z połamanym wózkiem :o
ona niosła takie podwójne kółko, a on resztę wózka

normalnie byłam w szoku

...czujecie?
jedziecie sobie na spacerek, a tu kółko odpada :p

ooooo nie kochana
MY nie wozimy ;D

między inymi dlatego nie kupujemy taniego badziewia, bo jak sie kupuje tanio, to trzeba być bogatym - jak widać ::) :p

No! Okna umyte, podłogi też, kurze starte.... jednak jak się jest samym w domu i nikt nie marudzi, to robota idzie jak mo sznurku.

Wykapałam się i przyszłam poczytac o czym paplacie, ale widzę że ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza jak makiem zasiał....poszperam sobie jeszcze chwilkę w necie i ide spać. Niestety niedziela w pracy....

Zgdadzam się Aniulka jak nie ma "przeszkadzaczy" pod ręką, to zupełnie inaczej się pracuje w domu ;)

Pati Twoja mama jest mądra i tyle :)
I słuchaj się mamy ;D

Mel, z tą taniochą masz rację, ale nigdy nie wiesz, czym Cię twój wózek zaskoczy. Nawet w tych drogich może się bubel trafic (oby nie). ;D

I faktycznie, jak przeszkadzaczy nie ma pod ręką to się lepiej pracuje ;D Ja wczoraj wykorzystałam, że chłopisko spało po nocce, bo jakby mi chodził po mieszkaniu i smęcił, to bym pewnie nic nie zrobiła ;D

reklama
Masz rację Gosiczka zdarzają się też drogie buble :p
ale nie tak często ;)
... no i nikt wtedy nie powie :
- a czego się Pani spodewała za takie małe pieniądze :p ?

za godzine ide na kunie ;D

Do góry