reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Maciek śpi już parę minut po 20. Cały czas spał pięknie, ale ostatnio coś mu się poprzestawiało. Może to przez tą chorobę, mam nadzieję, że wszystko wróci w końcu do normalności, bo tak jak jest teraz wcale mi sie nie podoba.

Mel zazdroszczę Wam tego basenu (chociaz nie umiem pływać :))

edyta basen na 70 cm głębokości :D, więc umiejętnośc pływania jest zbędna ;D
no ale ja się pochwalę, że wygrywało się zawody międzyszkolne w liceum 8) ;D

Achhh, Ty sportsmenko! Ja nigdy nie wygrałam żadnych zawodów....

U nas niestety nie ma basenu, w którym możnaby pływac z takimi maluchami :mad: W zasadzie to wielu rzeczy tu nie ma ::)

Maciek śpi już ponad godzinę. :)

dziendoberek ;D
fajnie sloneczko u nas swieci ;D
az milo bedzie pospacerowac

nasza cora dzis obudzila mnie o 6.30 ::)
o rany, ale ziewam ;D
mysle, ze gdyby to bylo w zimie (ciemno za oknem) to po ugaszeniu pierwszego pragnienia zasnelaby jeszcze na jakis czas, a jak slonce za oknem to po co spac? ;D

ja sie nie moge doczekac lata, juz teraz mysle jakie zabawki "wodne" kupie Milence, zeby sie nimi bawila w dmuchanym baseniku u babci na wakacjach ;D
widzialam wczoraj fajny mlyn na wode,
kilka pileczek i duzy parasol powinny uatrakcyjnic pluskanie ;D

Ineczka też marzę, żeby Maciasek mógł hasać w samym body, bez tych wszystkich kurtek, grubych czap itd ;D
A o zakupach pod kątem pluskania tez myślę i o plaży ;D

Dzień Dobry Wszystkim Wrześniowym Mamusiom
36_27_2.gif

Pogoda w kratkę ale ja jestem bardzo zadowolona , bo mój mężulek poszedł z Hanką na spacer i mam chwilkę tylko dla siebie. Muszę się

pochwalić, że udało mi się samodzielnie wkleić filmik z Hanią...Zapraszam do galerii..

Przede mną dzień jak zwykle pełen wrażeń, czyli pranie, prasowanie itd. ale wypiłam kawkę i jestem gotowa walczyć z każdym potworem czego i

wam życzę....Miłego weekendu
36_1_71.gif

Heloł!!!
Wpadam tylko na moment , muszą mi ręce odpocząc bo wieszam firanki. Jestem już na 6 metrze, jeszcze ostatni - siódmy został do zażabkowania :p

Witam

Niunia mnie dzis obudzila o 7 ale pozwolila pokimac 40 min ;) okolo 9 zjadla i zasnela, a ja razem z nia :D i wstalysmy o 10.30 ;D

Maz poszedl z cora na spacer, a ja pomylam wszystkie okna :) i piora sie firanki wiec zaraz bede je zawieszac :p

Milej soboty :-*

reklama
Witajcie kochane,
Krzyś dochodzi do siebie, ma humor w miarę dobry, apetyt też nie najgorszy, tylko jeszcze w nocy budzi się z płaczem, przeżywa bidulek horrory minionych dni.

Izis, kochana, trzymaj się i uważaj na Kubaśnego, bo jak piesze Melanie o odwodnienie u maluchów łatwo..
Jest HIppa w aptekach specjalna marchwianka ORS 2000 , poza tym że jest marchwianką zagęszczoną kleikiem, ma w sobie elektrolity, tak ważne przy biegunkach...
Smekta i lacidofil, i trzymam kciuki za zdrówko maluszka.

Buziaki mamuśki, miłek pięknej soboty.

Do góry