reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Joanko cieszę się bardzo, że już po operacji i że jesteście w domku :D. Szkoda tylko, że musieliście przez to przechodzić. Teraz już musi być tylko lepiej, czego wam z całego serca życzę :)

reklama
tunia pisze:
karioka pisze:
tunia pisze:
Rozi włozyla dzisiaj stópke do buzi. to było jakis czas temu ale nie zamierza przestac non stop go ciamka ;D
Brawo dla Rozalki ;D
chciała się popisać w tą półrocznicę :)
i zadowolić mamusię :D.
Życzę więc Rozalci dużo zdrówka, radości i przyjemności z okazji pólroczku ;D i że tak ładnie zaczęła drugie półroczku

Czesc

Ciesze sie Joanko ze juz po :D bedzie teraz juz tylko dobrze ;D ;D ;D ;D
Buziaczki dla Krzysia i dla was :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

U nas pogoda ladna, swieci caly dzien sloneczko, a my tak sie zlazilysmy po dworku, ze nog nie czuje :) dobre 3,5 godzinki chodzilysmy :p

narazie kochaniutkie :)

a ja jestem masochistką!!!!!!!!!!!!!!!
słucham sobie chopina poloneza as-dur op. 53, to takie moje kolejne zboczenie.
a ten polonez działa nz mnie jak nic innego. zawsze ryczę...

czasami łzy pomagają...

też tak czasami robię. Ostatnio rzadko bo nie mam czasu ale kiedyś.... jak tylko miałam doła to łzy wylewałam

reklama
Do góry