reklama
M
Melanie
Gość
ja robie porządki seriami
tzn najpierw Pariski komoda....
i na tym sie skończyło
może jutro poukładam w gerderobie : : : ale tam jest tak dużo różności
tzn najpierw Pariski komoda....
i na tym sie skończyło
może jutro poukładam w gerderobie : : : ale tam jest tak dużo różności
Czesc Kobietki!
nie mam ostatnio na nic czasu tylko praca i praca, a jeszcze przypaletalo mi sie przeziebienie, wiec czuje sie koszmarnie. Jakby mi bylo malo dzis dostalam @, kurcze, myslalam, ze moze jeszcze troche zostanie mi oszczedzone.
Arisa miala bakterie w buzialu - caly jezyczek bialy, wsciekala sie, ale nalozylo sie jeszcze zabkowanie, bo zabkuje nam na maksa i ma juz 5 zeboli. Ale o tym na odpowiednim watku W kazdym razie nie obylo sie bez antybiotyku :-[
A przez to nie zaczepilismy Mlodej... nojak nie urok to s..aczka... mowiac nie pieknie, ale za to dosadnie i obrazowo
Dziewczynki, napiszcie mi co u Joanki? Co z Krzysiowa operacja?
a ja ide szybko zaktualizowac wymiary naszej Maludy
CALUJE BARRRRDZO MOCNO :-* :-* :-* :-* :-*
nie mam ostatnio na nic czasu tylko praca i praca, a jeszcze przypaletalo mi sie przeziebienie, wiec czuje sie koszmarnie. Jakby mi bylo malo dzis dostalam @, kurcze, myslalam, ze moze jeszcze troche zostanie mi oszczedzone.
Arisa miala bakterie w buzialu - caly jezyczek bialy, wsciekala sie, ale nalozylo sie jeszcze zabkowanie, bo zabkuje nam na maksa i ma juz 5 zeboli. Ale o tym na odpowiednim watku W kazdym razie nie obylo sie bez antybiotyku :-[
A przez to nie zaczepilismy Mlodej... nojak nie urok to s..aczka... mowiac nie pieknie, ale za to dosadnie i obrazowo
Dziewczynki, napiszcie mi co u Joanki? Co z Krzysiowa operacja?
a ja ide szybko zaktualizowac wymiary naszej Maludy
CALUJE BARRRRDZO MOCNO :-* :-* :-* :-* :-*
Dzien Dobry Wrzesnioweczki
U nas pogoda beznadziejna szaro ,buro ,wiatr i zaraz bedzie padalo ale niedlugo wychodzimy z domku bo mamy kupe spraw do zalatwienia no i oczywiscie zakupy bo zarelko sie w domu konczy.
Mam dziewczynki do was pytanie ,bo w sumie nie wiem co robic. Niki od dwoch dni w czasie snu przekreca sie na brzuszek i tak sobie spi- ja go przekrencam spowrotem na plecy, bo sie boje- no i wtedy placz. Nie wiem czy moze tak spac ,czy go przekrecac ??? - dzisiaj padam na ryjek bo cala noc spalam jak na szpilkach i sprawdzalam, czy nic mu nie jest i oczywiscie przekrecalam - jakies 3 razy
Izis ja bym profilaktycznie zadzwonila do lekarza ,powiedziala jak sprawa wyglada i co masz robic ??? Nie wiem czy u Ciebie tak mozna- ale przeciez chodzi o niemowle - ja zawsze jak sie cos dzieje dzwonie do lekarki- wole nie ryzykowac, mysle poobnie jak Melanie.
U nas pogoda beznadziejna szaro ,buro ,wiatr i zaraz bedzie padalo ale niedlugo wychodzimy z domku bo mamy kupe spraw do zalatwienia no i oczywiscie zakupy bo zarelko sie w domu konczy.
Mam dziewczynki do was pytanie ,bo w sumie nie wiem co robic. Niki od dwoch dni w czasie snu przekreca sie na brzuszek i tak sobie spi- ja go przekrencam spowrotem na plecy, bo sie boje- no i wtedy placz. Nie wiem czy moze tak spac ,czy go przekrecac ??? - dzisiaj padam na ryjek bo cala noc spalam jak na szpilkach i sprawdzalam, czy nic mu nie jest i oczywiscie przekrecalam - jakies 3 razy
Izis ja bym profilaktycznie zadzwonila do lekarza ,powiedziala jak sprawa wyglada i co masz robic ??? Nie wiem czy u Ciebie tak mozna- ale przeciez chodzi o niemowle - ja zawsze jak sie cos dzieje dzwonie do lekarki- wole nie ryzykowac, mysle poobnie jak Melanie.
M
Melanie
Gość
baasia pisze:Mam dziewczynki do was pytanie ,bo w sumie nie wiem co robic. Niki od dwoch dni w czasie snu przekreca sie na brzuszek i tak sobie spi- ja go przekrencam spowrotem na plecy, bo sie boje- no i wtedy placz. Nie wiem czy moze tak spac ,czy go przekrecac ??? - dzisiaj padam na ryjek bo cala noc spalam jak na szpilkach i sprawdzalam, czy nic mu nie jest i oczywiscie przekrecalam - jakies 3 razy
baasia a dlaczego Niki nie może spac na brzuszku ???
M
Melanie
Gość
Blanka Nie wiemy jeszcze co u Krzysia Joankowego, bo dzisiaj ma zabieg.
reklama
kangurki
Fan(ka)
miał pare razy robione echo serca i stąd te podejrzeniaAniulka pisze:Kangurki ponawiam pytanie Melanie. Napisz kochana coś więcej co jak i dlaczego??? Wierzyc mi się w to co napisałaś nie chc3e.....Trzymam kciuki i zdrówka zycze Maksiowi
ale 29 idziemy do innego doca bo mi sie tez wierzyc chce, mam nadzieje ze ten u ktorego bylismy to jakis konowal
uciekam