reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kangurki trzymam kciuki aby z serduszkiem Maksia było wszystko w porządku :) Przesyłam moc buziaków :-* Dobrze, że konsultujecie się z drugim lekarzem

reklama
za Krzysia trzymamy z Igusia mocno kciuki :)
i za Maksia tez trzymamy bardzo mocno, na pewno wszysto bedzie dobrze.

a ja od rana jestem wsciekła delkatnie mówiac....bo sie przeziebilam :p :p :p :p boli mnie łeb, gardło i mam katar....a do tego wszystkiego moj malz, jak mowi Joanka, poleciał do warszafki :p :p :p i bedzie dopiero jutro wieczorem :p :p :p i j eszcze do tego
jutro musze jechac z igusia na zabieg sama :p :p :p

ale...coz sa pewnie ludzie ktorzy maja jeszcze gorzej

czesc ;D
brzydko u nas dzis, deszcz zaglada w okna
Milenka zasnela zmeczona marudzeniem kielkowym
jak sie obudzi pojedziemy na spacer
namoczylam popaprane ciuszki i za chwile ide je prac
nie mam sily z tymi plamami z marchewki ::)
juz sobie postanowilam uszyc kubraczek-sliniaczek z ceratki, tylko czy znajde czas i czy mi wyjdzie ??

Paris chciała do was napisać

;D ;D ;D ;D ;D

n a8m,
ajn\ hggggggggggggggggggggggg
3dsrx 6 uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii5kb j jwqc c
jh kjjjjjjjjj h h f2sx3ssd2sxcdcg y

Paris suuuuper

Cały czas myśle o Joance i Krzysiu... pewnie już sa po zabiegu. Mam nadzieje że wszystko dobrze

Kangurki mam wieeelka nadzieje że ten lekarz się pomylił. A na poprzednich badaniach (echo) wychodziło coś nie tak?? Przepraszam, może juz o tym pisałas a ja przegapiłam??

dzień dobry!
Rozi tez uwielbia klawiature. ale pisze tylko szyfrem :)

bardzo chciałabym wiedzieć co u Krzysiulka.

mam chody czasami u tego na górze to teraz wykorzystam je do tego by Krzyś wszystko dobrze zniósł i żeby Maksiu był zdrowiuśki.

Melanie pisze:
Paris chciała do was napisać

;D ;D ;D ;D ;D

n a8m,
ajn\ hggggggggggggggggggggggg
3dsrx 6 uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii5kb j jwqc c
jh kjjjjjjjjj h h f2sx3ssd2sxcdcg y
no to nastepny komputerowiec nam rośnie ::)

ja też mysle o Krzysiu i Joance :)

dobrze Kangurki że bedziecie konsultować z innym lekarzem, trzymam kciuki byokazało sie ,że jest dobrze
odnośnie zasiłku pielęgnacyjnego to jest to 144 złotych
niezależnie od dochodu
należą się wam te pieniądze , przynajmniej na pieluchy by było

a u nas pogoda do d.... za przeproszeniem
uciekliśmy ze spaceru bo śnieg zaczął sypać, a rano deszcz padał ::)
teraz Marcel dosypia przy oknie
no a teraz słońce wychodzi, co za dzień

Ineczko najładniej mi plamy marchewkowe schodzą jak pranie wywiesze na pole
nie wiem jak się to dzieje ale znikają ::)

Blanus  to Ariska marudna pewnie bardzo, ząbkowanie i ta bakteria, ale antybiotyk powinien szybko załatwić sprawę
trzymajcie się dzielnie :)

Cześć Dziewczyny

My już też po spacerze i nawet po obiedzie ;). Na spacerku zimno było i wietrznie. Nie bardzo wiosennie.Hania marudziła, zupełnie nie w jej stylu, bo zwykle na świeżym powietrzu śpi.
Też myślę o Joance i Kangurkach... :( Oby było lepiej...

marta3x pisze:
Ineczko najładniej mi plamy marchewkowe schodzą jak pranie wywiesze na pole
nie wiem jak się to dzieje ale znikają ::)
musze tak zrobic ;D
moze chodzi o slonce, zawsze przeciez ladniej opala jak jemy marchewke ;D

u nas tez dopiero teraz sie przejasnilo i promyczki daja po oczach
balagan w domu trzeba posprzatac, i pranie powiesic, wiec ide ciagnieta wyimaginowanymi wolami ::)

reklama
Do góry