reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka Ty zapracowana matko 2 świetnych chłopaków
dobrze, że masz czas, żeby napisac co u ciebie

ide czytac książkę, bo juz mi się nie chce 3 raz zaczynać od nowa :p
a jak tak dalej pójdzie, że każda wolna chwila jest dla bb, to jej nigdy nieskończę :p

reklama
Melanie pisze:
Aniulka Ty zapracowana matko 2 świetnych chłopaków
dobrze, że masz czas, żeby napisac co u ciebie

ide czytac książkę, bo juz mi się nie chce 3 raz zaczynać od nowa :p
a jak tak dalej pójdzie, że każda wolna chwila jest dla bb, to jej nigdy nieskończę :p
;D ;D ;D ;D ;D

Ja sobie dałam czas do 21. Potem włączam zelazko ::) :p

no to masz 6 minut ;D

ja już zmykam, bo nie moge odejść od kompa
i jak teraz tego nie zrobie, to znowu pójde spac po północy i rano będę miała piach w oczach jak codzień :p

buźka

Joanko i Kangurki trzymajcie się dzielnie. Bąbelki na pewno szybko wydobrzeją i wszystko będzie w porządku. Buziaczki dla Was i Waszych synków. I wszystkich mam i ich cudnych Wrześniaków (szczególnie tych chorutkich) :)

Kangurki lekarze stawiaja czesto diagnoze na wyrost, mysląc ze sa nie omylni ::)
Maksiu silny chłopak, on im jeszcze pokaze, bedzie dobrze :)

Joanka trzymamy kciuki za jutrzejszy zabieg,
już nie długo odetchniesz :)

No! dzisiaj godzinka z żelazkiem... krótko. :laugh:

Lecę zaraz do wanienki, a Wy piszcie moje panienki, abym miała co czytac jak wrócę ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Aż żal, ale spać się chcę.
Lecę do łóżeczka, bo wczoraj przesadziłam z bb i byłam dziś rano nie do życia ;)

Dobranoc Mamuśki i słodkie Robaczki.
Niech Wam się śni ciepłe lato.
Pa pa :)

reklama
Do góry