reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dobranoc Edytko.

Marta, własnie nie chce mi się. Wypiłam dosyć późno kawe i cały czas coś robię z doskoku. Własnie nakarmiłam mojego głodomora bo juz zgłodniał po flaszce kaszki o 19. I powiesiłam pranie. Miałam iść sie jeszcze kapac, ale tak dawno nie siedziałam na bb że nie chce mi się stąd iść

reklama
piękne to zdjecie Łukaszka, w suwaczku
rzeczywiście cukiereczek
tylko go schrupać ;)

ja tez karmiłam małego głodomora
zasnął o 20 a juz 2 razy z cyca pociąnął ::) ::)
taki cos głodny ostatnio bardzo :p

Dziękuje. To fotka z niedzielnego spacerku

Ty karmiłać piersią więc nie dziwie się że Marcel głodny. Łukasz wypił 240ml kaszki. A teraz 180 ml tez kaszki. Ja mu robię gestą taką że ledwo ciagnie przez smoczek. Powinien wytrzymywac na niej do rana

Dzieńdybry :)
Jestem pierwsza ::)
Kuba obudził mi się dziś z temperaturą 38 stopni dałam mu czopek i niewiem czy mam iść do lekarza czy nie ???
Może to być wyżynający się ząb bo kupki też się pogorszyły troszkę i cały czas pcha palce do buzi,wybudza się ze snu z płaczem ale nie jestem tego pewna ::) rzucaja mi się w oczy narazie tylko dolne jedynki więcej Kubol nie chce pokazać :p
alergia troszkę mniejsza tzn. katar mniejszy ale skórna chyba bez zmiana le jeszcze ten Zyrtec mam tydzień podawać i dopiero sie zgłosić do kontroli ::)
Także w końcu niewiem czy lecieć z nim do lekarza czy poczekac jak się sprawy będą miały tzn. mierzyć mu cały czas i jak sie nie podwyższy to nie iść ::)

Cześc Izis. Ja bym jeszcze poczekała, może to faktycznie od zębów. Po czopku powinno przejśc. Ja bym zaczekała nawet ze dwa ni, gdyby nie przechodziło to dopiero bym poszła. No chyba żeby nagle coś zaczęło się dziac niepokojącego, to poszłabym wcześniej.

Izis nie wiem co Tobie poradzić ...
Ja to panikara jestem i zadzwoniłabym po lekarza
moja folozofia jest taka, że lepiej wezwać lekarza o 1 raz za dużo, niż o 1 za mało :p

Ja jak Gosiczka bym poczekała zresztą tak zrobiłam jak Mati miał 38,5 dałam my tylko panadol i obzerwowałam i dużo picia mu dawałam, następnego dnia było już wporządku. Rób jak ci serce dyktuje :)

reklama
Dziękuje dziewuszki zrobię tak jak mi mówi Gosiczka i Miyu poczekam ::)
Mel ja też panikara jestem ale nawet jak bym wezwała laekarza to by nie przyszedł choć niby są wizyty domowe już raz wzywałam jak wtedy Kuba miał zapalenie płuc i niestety kazali mi przyjść samej :mad:
a tam pełno chorób różnych lata więc jeszcze się wstrzymam ::)

ale dziś piekna pogoda a ja do pracki muszę póżniej lecieć :p no ale dwa dni byczyłam się w domu tzn. sprzątałam ładne byczenie nie ;D

Do góry