reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Gosiczka pisze:
Niech mnie ktoś oświeci w sprawie fotelików samochodowych. Jak dziecko ma ok. 4 latka i wyrasta z fotelika do 18 kg, to potem już może jeździc na podstawce pod dupkę? Czy potem jeszcze są jakieś wielkie zabudowane siedziska? Bo juz nic nie wiem.
potem są inne foteliki ;D

reklama
Gosiczka 12 lat albo 150cm wzrostu

Kangurki i Joanko - trzymam kciuki za szczęśliwy fianł waszych szpitalnych perypetii :)
wierzę że wszystko będzie ok i zapomnicie szybko o jakichkolwiek problemach Dzidzioli :-* :-* :-*

Joanko i Kangurki trzymajcie się dziewczyny :)
Gosiczko moja Sara jeździ na siedzisku odkąd skończyła 4 lata. Jest wysoka i nie miesci się już w foteliku Teraz waży dopiero 19,5kg

Karioka, no mnie też się tak wydaje. Przecież dziecko 12-letnie jest już na tyle duże że chyba fotelika nie potrzebuje. Zastanawiam się cały czas nad tym, bo Kuba powoli wyrasta ze swojego fotelika (chociaż jest do 13 kg, a on ma może 8). Gdybym teraz kupiła fotelik 9-18 kg, ew. 0-18, to potem już chyba można byłoby Kluskę przesadzic na siedzisko?

Kangurki - nie wpadaj w depresję - będzie git, zobaczysz, Junior poradzi sobie z tym wszystkim i potem jeszcze matkę będzie pocieszał :)

a z kasy nie rezygnuj - należy się Wam

Dobrywieczór!

Nadrobiłam czytanie wątku wrzesniowego, a duuuzo mi sie nazbierało tej lektury.

Joanko dzielna babeczko. Trzymam kciukasy za jutrzejszy zabieg i dzielna mamusiu chylę nisko czoła za Twoje dzisiejsze postępowanie. Całuski mamuska dla Ciebie i Krzyska. Będzie super!!! dobrze!!

Kangurki ponawiam pytanie Melanie. Napisz kochana coś więcej co jak i dlaczego??? Wierzyc mi się w to co napisałaś nie chc3e.....Trzymam kciuki i zdrówka zycze Maksiowi

Gosiczka, Kuba jeździł w foteliku od 0 do 18 kilo az do urodzenia się Łukasza. Kiedy Łuki się urodził, Kuba dostał podstawkę a Łuki odnowiony fotelik Kuby.

Moje porzadki przedświąteczne w daleeekim polu. Praca, praca i praca. Dzisiaj po nocce spałam zaledwie 3 godziny, więc juz nie miałam siły i ochoty na sprzątanie... zaplanowałam porzadki na jutro ale mąz nieoczekiwanie idzie do pracy, więc znowy się odwleką... chyba tak jak Kangurki, zrobię te porzadki po świętach... a na dokładke jeszcze nie wiem, czy czasami świąt nie spędzę w pracy....

Dzieci moje już śpią więc wypadałoby poprasować... nie chce mi się okropnie...

Życze Wam babeczki miłego wieczorku i zdróweczka

reklama
Kurcze Kangurki az słów mi brak :(
cieszę się ze już koniec dnia, jeszcze tylko jeden został i z głowy głodówka :D

Do góry