reklama
super dzielna jestes ;DJoanka pisze:PO wszystkich badaniach powiedziałam babce że wychodzimy do domu i wróćimy jutro na operację... Kilka *(&%*&^(*&)&*() z ich stron i w końcu się zgodzili.
super, ze tak postanowilas! bedzie dobrze ;D
co ja plete, bedzie bardzo dobrze ;D
Ineczka pisze:super dzielna jestes ;DJoanka pisze:PO wszystkich badaniach powiedziałam babce że wychodzimy do domu i wróćimy jutro na operację... Kilka *(&%*&^(*&)&*() z ich stron i w końcu się zgodzili.
Joanka, brawo, brawo i jeszcze raz brawo - az chce mi się powiedzieć - moja krew ;D
ale ich załatwiłaś > > > > > > O0, więcej takich pacjentów i może "służba zdrowia" poczuje, gdzie jest jej miejsce w szeregu
całusy dla Krzysia :laugh:
anineczka
królowa mrówek :P
Amen :-* :-*Ineczka pisze:super dzielna jestes ;DJoanka pisze:PO wszystkich badaniach powiedziałam babce że wychodzimy do domu i wróćimy jutro na operację... Kilka *(&%*&^(*&)&*() z ich stron i w końcu się zgodzili.
A u mnie net dalej spowalnia %&&&$*$&^%&$!!!!
tak wiec spadam
Joanko bedziesz mile widziana u mnie w kosciele ;D
Wogole wszystkie Was zapraszam :laugh:
kangurki
Fan(ka)
Ineczka pisze:Kangurki[/b], a masz na Maksia jakies specjalne swadczenia np. zasilek pielegnacyjny?
124 zł, ale nawet sie nie starałam...
jesteśmy po badaniach, Maks ma za malutkie serduszko, tzn. nie rośnie mu wraz z resztą ciała, poza tym coś nie tak z hormonami tarczycy, chory żołądek!!! i w ogóle syna mam do wymiany a sama wpadłam w depresję
czeka nas szpital i to niedługo na całkiem długo...
Joanko super że jesteście jeszcze w domq...home sweet home...
kangurki pisze:Ineczka pisze:Kangurki[/b], a masz na Maksia jakies specjalne swadczenia np. zasilek pielegnacyjny?
wiem, ze to moze niewiele w porownaniu z kosztami na zdrowie Maksa, ale w roku to prawie 1500 rocznie, przynajmniej jeden miesiac pieniedzy wystarczy Ci na dluzej niz tylko do konca @ ;D
a tak powaznie to nieciekawie Wam sie szykuje z tym szpitalem, ale czego sie nie robi zeby dziecko bylo zdrowe
Gosiczka
Mamusia Kubusia
kangurki pisze:Ineczka pisze:Kangurki[/b], a masz na Maksia jakies specjalne swadczenia np. zasilek pielegnacyjny?
jesteśmy po badaniach, Maks ma za malutkie serduszko, tzn. nie rośnie mu wraz z resztą ciała, poza tym coś nie tak z hormonami tarczycy, chory żołądek!!! i w ogóle syna mam do wymiany a sama wpadłam w depresję
czeka nas szpital i to niedługo na całkiem długo...
Joanko super że jesteście jeszcze w domq...home sweet home...
Jeny, Kangurki, mam nadzieję, że to wszystko tylko tak strasznie wyglądą, a w rzeczywistości okaże się że wszystko ok. Buziaki dla Juniora
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Niech mnie ktoś oświeci w sprawie fotelików samochodowych. Jak dziecko ma ok. 4 latka i wyrasta z fotelika do 18 kg, to potem już może jeździc na podstawce pod dupkę? Czy potem jeszcze są jakieś wielkie zabudowane siedziska? Bo juz nic nie wiem.
reklama
M
Melanie
Gość
Co tu się dzieje
fala szpitalowa
Kangurki - wierzę, że to jakieś nie do końca zgodne z prawdą orzeczenie lekarskie
Skąd wiedzą, że serduszko nie rośnie? Mają jakieś wcześńiejsze badanie do porównania??
I dlaczego nie rośnie??
Joanka piąteczka za Twoje twarde słowo
O której jutro będzie zabieg??
Ineczka film był taki se :
tzn pośmiałam się trochę ale szału nie było :
fala szpitalowa
Kangurki - wierzę, że to jakieś nie do końca zgodne z prawdą orzeczenie lekarskie
Skąd wiedzą, że serduszko nie rośnie? Mają jakieś wcześńiejsze badanie do porównania??
I dlaczego nie rośnie??
Joanka piąteczka za Twoje twarde słowo
O której jutro będzie zabieg??
Ineczka film był taki se :
tzn pośmiałam się trochę ale szału nie było :