reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Współczuje Ci Joanko tego wszystkiego wiem jak to jest być z maluchem w szpitalu :/
Bedę jutro trzymać za was kciuki chociaż jestem przekonana że wszystko bedzie wporządku :)
Trzymaj się jesteśmy z Tobą :-*

reklama
Joanka pisze:
PO wszystkich badaniach powiedziałam babce że wychodzimy do domu i wróćimy jutro na operację... Kilka *(&%*&^(*&)&*() z ich stron i w końcu się zgodzili.
super dzielna jestes ;D
super, ze tak postanowilas! bedzie dobrze ;D
co ja plete, bedzie bardzo dobrze ;D

Ineczka pisze:
Joanka pisze:
PO wszystkich badaniach powiedziałam babce że wychodzimy do domu i wróćimy jutro na operację... Kilka *(&%*&^(*&)&*() z ich stron i w końcu się zgodzili.
super dzielna jestes ;D

Joanka, brawo, brawo i jeszcze raz brawo - az chce mi się powiedzieć - moja krew ;D
ale ich załatwiłaś >:D >:D >:D >:D >:D >:D O0, więcej takich pacjentów i może "służba zdrowia" poczuje, gdzie jest jej miejsce w szeregu :p

całusy dla Krzysia :laugh:

Ineczka pisze:
Joanka pisze:
super dzielna jestes ;D
Amen ;) :-* :-*

A u mnie net dalej spowalnia %&&&$*$&^%&$!!!!
tak wiec spadam :(
Joanko bedziesz mile widziana u mnie w kosciele ;D
Wogole wszystkie Was zapraszam ;) :laugh:

Ineczka pisze:
Kangurki[/b], a masz na Maksia jakies specjalne swadczenia np. zasilek pielegnacyjny?

124 zł, ale nawet sie nie starałam...
jesteśmy po badaniach, Maks ma za malutkie serduszko, tzn. nie rośnie mu wraz z resztą ciała, poza tym coś nie tak z hormonami tarczycy, chory żołądek!!! i w ogóle syna mam do wymiany a sama wpadłam w depresję:(
czeka nas szpital i to niedługo na całkiem długo...

Joanko super że jesteście jeszcze w domq...home sweet home...

kangurki pisze:
Ineczka pisze:
Kangurki[/b], a masz na Maksia jakies specjalne swadczenia np. zasilek pielegnacyjny?

wiem, ze to moze niewiele w porownaniu z kosztami na zdrowie Maksa, ale w roku to prawie 1500 rocznie, przynajmniej jeden miesiac pieniedzy wystarczy Ci na dluzej niz tylko do konca @ ;D

a tak powaznie to nieciekawie Wam sie szykuje z tym szpitalem, ale czego sie nie robi zeby dziecko bylo zdrowe

kangurki pisze:
Ineczka pisze:

jesteśmy po badaniach, Maks ma za malutkie serduszko, tzn. nie rośnie mu wraz z resztą ciała, poza tym coś nie tak z hormonami tarczycy, chory żołądek!!! i w ogóle syna mam do wymiany a sama wpadłam w depresję:(
czeka nas szpital i to niedługo na całkiem długo...

Joanko super że jesteście jeszcze w domq...home sweet home...

Jeny, Kangurki, mam nadzieję, że to wszystko tylko tak strasznie wyglądą, a w rzeczywistości okaże się że wszystko ok. Buziaki dla Juniora

Niech mnie ktoś oświeci w sprawie fotelików samochodowych. Jak dziecko ma ok. 4 latka i wyrasta z fotelika do 18 kg, to potem już może jeździc na podstawce pod dupkę? Czy potem jeszcze są jakieś wielkie zabudowane siedziska? Bo juz nic nie wiem.

reklama
Co tu się dzieje :( :( :(
fala szpitalowa :( :( :( :(

Kangurki - wierzę, że to jakieś nie do końca zgodne z prawdą orzeczenie lekarskie :p
Skąd wiedzą, że serduszko nie rośnie? Mają jakieś wcześńiejsze badanie do porównania??
I dlaczego nie rośnie??

Joanka piąteczka za Twoje twarde słowo ;)
O której jutro będzie zabieg??

Ineczka film był taki se ::)
tzn pośmiałam się trochę ale szału nie było ::)

Do góry