reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

anineczka pisze:
Joanko trzymam kciukasy za Was :-*
I niech Krzysiu da im tam popalic juz po zabiegu ;D
Jestes dzielna babka  i wiem,ze dasz rade.
A to, ze sie martwisz rozumiem :-* Bo w koncu bardzo ta swoja rodzinke kochasz.
Ale wiemy, ze wszystko bedzie dobrze i Krzys bedzie juz tylko przystojniejszy ::)

Dokladnie tak jak mowisz. :-*

Niunia dzis marudzila jak najeta, nie chciala jesc, spac, bawic sie wiec w brzydka ponura pogode zebralysmy sie i poszlysmy na spacer, bo to byla jedyna metoda zeby poszla spac :p i tak tez bylo chodzilysmy 2 godzinki i cale przespala :) prawie pod domkiem sie obudzila i szczesliwe dziecko jak nie wiem :D

Ta pogoda u nas beznadziejna rano i w poludnie brzydko, ze nawet psa na dwor szkoda wygonic, a o 17 piekne slonce wyszlo.
Co za pech :( mam tylko nadzieje, ze jutro bedzie ladniej :D

Ja narazie nie sprzatam bo nie mam weny :p i nie chce mi sie :p :p moze od poniedzialku sie wezme, a raczej bede musiala sie wziasc oo rany jak mi sie nie chce :p :p  :laugh: :laugh: :laugh:

Milego popoludniowania ;D

reklama
Joanko ;D stres mowisz glopawke Ci nagania ?
moj maz potrafi sie tak wyglupiac w przejeciu, ze ciezko sie nie posikac ;D
co do PiSu to slyszalam, ze to Potwory i Spolka, Majewskiego niestety przeoczylam, ale pewnie i tal bym polowy nie zrozumiala ;D

Joanko pisz co czujesz, bo kto cię lepiej zrozumie jak nie my ;)
Wszystkie wierzymy, że Krzysztof wróci do siebie szybko i nim sie obejrzysz, a bedziesz już opowiadała jak było na wiosennym długim spacerze :-*

Anineczka
ale zazdroszczę Joance, że będzie Ciebie widziała w dniu ślubu :( a ja nie
100km bym przyjechała
ale 300 w jedna stronę to za dużo ::)
więc koniecznie załatw dla nas całą masę zdjęć
plizzzzzzzzzzz :)

Melanie, czuję się paskudnie, Piotrek siedzi przed TV i mecz chrzaniony ogląda, krzyś śpi błogo a ja ciągle myślę czego nie spakowałam...
Powiedz mi bo masz, niestety, wprawę, co zabrać dla małego? jak z jedzeniem, itd.

nic nie miałam dla Pariski oprócz nutramigenu (z jedzenia)
słoiczki dawali - ale my nie używałyśmy, bo Pariska akurat wtedy wymiotowała :(
a po mleczku nie
pić Pariska nie lubi ::) dawali nam jakąś dziwną herbatkę ale tez nie piła

miałam swoje butelki, smoczki i pieluszki
coś tam pielęgniarka przebąkiwała, że podobno 4 pieluszki na dobe się nalezą ale jak widzieli, że mam swoje to sie nie wychylali

co chcesz jeszcze wiedziec kochana??

reklama
ciuszki mąz zabierał codziennie do prania i dowoził nowe, bo jak juz pisałam Paris wymiotowała :(
dla siebie miałam dres na dzien i piżamę na noc
ręcznik i podstawowe czyścidła - mydło pasta ble ble ble

dla Pariski miałam krem i i mydełko
ale 1 raz ją kąpalismy i to pod prysznicem, tamtejsze wanienki były nie fajne :p
więcej razy nie kąpałam, bo dziecko miało temperature ... no i ta wanienka :p

acha miałam jeszcze dla siebie laczki pod prysznic i laczki do łażenia ;)

Do góry