reklama
Edziu, słoneczko ty moje, dziękuję za ciepłe słowa, tak to już jutro, z samego rana mamy się stawić w szpitalu i jasna &(%^$&$^ mnie bierze, jak pomyślę, że pobiorą Krzysiowi krewkę i siuśki i pewnie na tym będzie koniec jutrzejszego dnia i tak będę usychać na krześle w szpitalnych murach czekajć do czwartku na zabieg, po jaką cholerę ta biurokracja w szpitalach, przecież badanie krwi trwa sekund pięć i operacja mogłaby się odbyć w dniu przyjścia.....
e...tam... zrobimy sobie z Krzychem piknik pod szpitalnym niebem, a co tam... ;Dalergią się nie przejmuj, da się z tym żyć, Majka jest tego dowodem ;D
e...tam... zrobimy sobie z Krzychem piknik pod szpitalnym niebem, a co tam... ;Dalergią się nie przejmuj, da się z tym żyć, Majka jest tego dowodem ;D
edyta27
O&M
Asieńko też mnie wkurzają te szpitalne zwyczaje - podobno nie ma kasy na służbę zdrowia..... no ale może muszą Go poobserwować, zrobią jeszcze jakieś badania - tylko jakie?!!? Wiem że Majeczka dzielnie walczy z tą cholerną alergią - mam nadzieję, że z niej wyrośnie...
Szkoda że musisz siedzieć sama, chętnie bym z Tobą spiła kawkę i podniosła na duchu. :laugh:
Szkoda że musisz siedzieć sama, chętnie bym z Tobą spiła kawkę i podniosła na duchu. :laugh:
anineczka
królowa mrówek :P
Joanko trzymam kciukasy za Was :-*
I niech Krzysiu da im tam popalic juz po zabiegu ;D
Jestes dzielna babka i wiem,ze dasz rade.
A to, ze sie martwisz rozumiem :-* Bo w koncu bardzo ta swoja rodzinke kochasz.
Ale wiemy, ze wszystko bedzie dobrze i Krzys bedzie juz tylko przystojniejszy :
Bedziecie w Lubinie tylko na swieta?
jak cos to w kosciele sw. barbary na Ustroniu4 o 14.00 jest moj slub
jak bedziesz miala ochote to moze bys wpadla? ;D
Mowie serio serio
I niech Krzysiu da im tam popalic juz po zabiegu ;D
Jestes dzielna babka i wiem,ze dasz rade.
A to, ze sie martwisz rozumiem :-* Bo w koncu bardzo ta swoja rodzinke kochasz.
Ale wiemy, ze wszystko bedzie dobrze i Krzys bedzie juz tylko przystojniejszy :
Bedziecie w Lubinie tylko na swieta?
jak cos to w kosciele sw. barbary na Ustroniu4 o 14.00 jest moj slub
jak bedziesz miala ochote to moze bys wpadla? ;D
Mowie serio serio
a ja serio aerio zobaczę cię w tej twojej mgiełce ;D
o rety ale się cieszę
mam nadzieję że wypalę i dam radę, bo w rodzince róznie bywa i nie wiadomo kiedy będziemy gdzie, zwykle kursujemy między Lubinem a Polkowicami ale obiecuję że się postaram, zobaczyć Antosia w roli drużby za nic bym nie odpuściła ;D
o rety ale się cieszę
mam nadzieję że wypalę i dam radę, bo w rodzince róznie bywa i nie wiadomo kiedy będziemy gdzie, zwykle kursujemy między Lubinem a Polkowicami ale obiecuję że się postaram, zobaczyć Antosia w roli drużby za nic bym nie odpuściła ;D
reklama
i ja też :-*Gosiczka pisze:Joanko, trzymam kciuki żeby w szpitalu było wszystko ok.