reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

bry  ;D
pogoda dupawa, słońca brak, usychamy za Majką, ssanie w żołądku, ogromnie długie i bolesne @

która mnie pokona ?  ;D

Byłam wczoraj z młodym u dorki, wyniki Krzysia nie są zatrważające, kazała nam iść na zabiegi i zyczyłą rychłego powrotu...
Grzybki okazały się za małym pryszczem by je leczyć, bakteria w moczu do powtórki bo być może wcale jej nie ma tam gdzie się wydaje że jest ::), bakterie w kupali bytują i wcale nie muszą być groźne. Przybrał przez 2 tygodnie 400 g i obecnie waży 8900. To tyle ze świata medycyny.

Wiecie, że odkąd nie ma Majki mam mniej czasu ::) ::) ::) Ja chyba moje dziecko traktowałam jak niewolnicę... a sama spędzałam dzień jak prezes ;D

reklama
aktualizacja:
- pogoda robi się piękna
- Krzyś zasnął więc mam czas tylko dla siebie ;D
- nie wiem co z tym czasem zrobić bo Was tu nie ma :-[

Dzień dobry
U nas słońca brak :\
Marcin na 13 do 21 do pracy więc bede sama cały dzień co mnie lekko przeraża :/
Koło od wózka nadal nie zrobione więc nici ze spaceru :(
Wcale nie jest dobry teń dzień :"""(

DZIEŃDOBRY ,WITAM :)
mam dzis wolne tak więc chyba wezmę sie za świąteczne porządki,mam od cholery sprzatania a chcę zrobic takie gruntowne porządki włącznie z układaniem w szafach napewno ze wszystkim sie nie wyrobię dziś to dokończę w sobotkę ::)
może wybiorę sie na spacer na zakupy to nie choć kupiłabym sobie kilka rzeczy ale niemam kasy :p
dopiero w przyszłym tygodniu może troszkę zaszaleję ;)

oglądałyście wczorajszego Majewskiego ?
chyba mnie głupawka naszła, bo się poryczałam ze śmiechu. Zwykle tak reaguję przed egzaminami, mam napady głupawki i robię z siebie klowna, Stres tak na mnie działa.
Wczorajszy odcinek był dla mnie bomba, możliwości wykorzystania skrótu PIS przeszły moje najśmielsze oczekiwania, palce złożone w V i piiiis,
Kaczor poszedł sobie w PISdu, epitety pod adresem działaczek typu ty "PISdziocho! uwielbiam Majewskiego show

Dzien dobry wszystkim ;0

u nas po strasznej nocy, pełnej chaosu, wrzasków dzicka i kłótni rodziców, teraz nastał błogi spokój... oboje zostalismy pokonani przez własne dziecko :(
a teraz świeci słońce i dzień zapowiada się całkiem interesująco

izis pisze:
DZIEŃDOBRY ,WITAM :)
mam dzis wolne tak więc chyba wezmę sie za świąteczne porządki,mam od cholery sprzatania a chcę zrobic takie gruntowne porządki włącznie z układaniem w szafach napewno ze wszystkim sie nie wyrobię dziś to dokończę w sobotkę ::)
Izis ja takie porządki zrobiłam w sobote, łącznie sprzątałąm 6 godzin, jakiegoś powera dostałąm i wysprzątałąm wszystko na glanc (nie zeby było brudno ;)) - musiałąm wszystko dokładnie wyszorować, poukładać ubrania, posegregować płyty, kasety, dzidziową apteczkę odświeżyc, no i garderobę posegregować, wyszorować i wypastować panele, no i okna wymyłam i firany (bleeeeeeeeeeeee) wypraąłm i powiesiłam...a w nocy nie mogłam spać bo mnie kręgosłup bolał :p...

Joanko nie łam się bedzie wszystko dobrze, Majka wyszalaeje sie u dziadków, Krzysiowi roga usunał, i bedziecie mieli tylko piękne dni...

a co do @ - ja dostałąm 6.03 i jeszcze trwa, już prawie miesiac, a jak poszłam do gin (ale do przychodnii, bo mi kasy zabrakło, zeby pójść prywatnie :()... to mi powiedziała, ze nawet mnie zbadać nie może bo mam @, i kazałą brać witaminy... ::) ::) ::) ::) ::)

dobra ale juz wiecej się nie skarże, bo jak czytam czasami swoje posty i robię samoocenę, to wychodzi, ze tylko narzekam i stękam...

wiec życzę Miłego dnia i uciekam :)

dzieńdoberek :)

słoneczka brak, zimno się robi, deszczyk kropi :p

kupa roboty przede mną, ale mam lenia-giganta ::)

wczoraj posprzątałam w kuchni, starłam kurz ze wszystkich żyrandoli, pościerałam ze wszystkich wysokich mebli i na więcej mi siły nie starczyło ;D

dziś czeka mnie prasowanie i ...sama nie wiem, co jeszcze...

polowa okien dalej brudna, firanki nie poprane..., zimno jest i nie wyschną, to na razie nie piorę

może zjem jeszcze jedną kanapkę? ::)

reklama
Dziendoberek :-*

U nas nocka fajowa :) wszyscy wyspani :D

Pozbieralam sie z rana szybciutko zeby niebawem na spacerek udezyc, a tu sie zrobilo szaro ponuro i zimno i pewnie bedzie padac niedlugo :( a szkoda taka mialam ochote sie przespacerowac :)

Wczoraj tez brzydko rano bylo, a okolo 13 sie ladnie zrobilo no ale coz z tego jak moje dziecko poszlo spac po 12 i wstala o 15 :) nie bylo sensu juz wychodzic, a wczesniej nie mialam sumienia ja ze snu wybijac. Tak wiec siedzialysmy w domku :( ciekawe jak to dzis bedzie.

W kazdym badz razie milego dzionka zycze :)

Do góry