reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Blanusku ja też Ci przesyłam buziaczki i życzę odespania nieprzespanego czasu nocnego.

Ide do pracy. Miłego dnia Wam zyczę....

reklama
dzień dobry-niedobry ;) - jeszcze nie wiem :p

wczoraj Kama dawała czadu od południa - krzyki, ryki, darcia, wrzaski, płacze i wszystko, co tylko może być ::)
powód - nieznany :p, choć przypuszczam, że to po zupie jarzynowej własnej roboty dostała jakieś zawirowania w brzuszku

spała dziś za to do 7.20 ::), to niezwykłe dla niej, bo zwykle budzi się ok 6 rano

dałam jej dziś kilka łyżeczek suszonych śliwek Gerbera, bo kupale ostatnio są jak kanienie ::)

patrzylam trochę na ten program o głodówkach, ale Kama szła spać i wyłączyłam :)

czesc na dziendobry ;D
padalo u nas cala noc, ale juz jest lepiej
Marta mysle caly czas o tej waszej rzece i trzymam kciuki, zeby byla grzeczna ;D
Edytko, zdrowka dla synka, bidulek z tym kaszlem i katarem :(
Blanusku, zaslugujesz na jakis kilkudniowy relaksujacy wyjazd bez dostepu do pracy ;D
bo cos czuje, ze Ty sobie nie robisz wolnego nawet w swieta :(
Joanko, Majeczka to ideal aniola ;D ja tez chce taka przedszkolanke ;D

u mnie dzis rodzinny poranek, maz wyjezdza dopiero po poludniu ;D
wspolny spacerek sie szykuje ;D

Ale się cieszę że już wiosna ;D
wczoraj iryska już wypatrzyłam pod blokiem ładny? :)
irys0sx.jpg

Witam moje drogi :)
Właśnie wróciłam od lekarza bo byłam z Kubełkiem bo od dwóch tygodni męczył go katar w między czasie byłam jmuż dwa razy u innych pediatrów i żaden pacan nie pomógł :mad: a domyslałam się że to własnie to a mianowicie niezbyt dobre wieści Kuba jest alergikiem ujawniło się to u niego ponoć książkowo bo własnie w tym wieku wyłaża te cholerstwa :( Już pani doktor mnie pocieszyła że góra do siódmego roku życia będziemy się z tym pieprzyć :p ładne mi pocieszenie no nie?
Muszę na niego uważać na wszystkie nowe produkty żywnościowe i środki myjące itd.
Testujemy teraz też leki które mu będę pomagać teraz mamy Zyrtec,myć go mam w specjalnym płynie i mydełkiem Oilatum tylko i niczym więcej ::)
No i nie będzie łatwo a przeciez tyle tych alergii teraz nawet niewieadomo już na co ::)
ale testów narazie niema sensu robić bo cały czas mogą wychodzić nowe alergie a stare mijać ::)

Edytko kochana przesyłamy z KUbuniem dużo pozytywnych fluidów aby szybciutko Maciuś wyzdrowiał :) może weż sobie zwolnienie i bądż z nim w domku ::)

Dzień dobry wszystkim ;)

jestyem na chwilę...

Edytko trzymam kciuki zeby Macius wyzdrowiał jak najszybciej
Izis Bardzo Ci współczuję tej alergii... to jest chyba coś czego bo0ję sie najbardziej...życzę Wam aby było jak naj mniej uczuleń!!!! i jak najwiecej leków na to!!!!

Wszystkim życze miłego dnia ;)

reklama
Izis, no to niezbyt ciekawie :(

ja się obawiam o to samo, bo Kama wprawdzie kataru nie ma - odpukać, ale wysypka się utrzymuje na policzkach i są takie suche, czerwone placki na ramionach i nogach :(

Do góry