reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Zapomniałam dodać, że rzeki u nas wylały i domy pozalewało, i ludzi ewakuowali, a ja to wszystko widzę z okien i smutno mi :(

i jeszcze przeczytałam na lokalnej stronie, że zbiornik w Sieniawie jest przepełniony i nie utrzyma tak dużej ilości wody i już zaczęli zwiększać zrzut czyli wody w mieście będzie przybywać, bo koryta rzek nie są z gumy, niestety :(

jedyną pociecha jest to, że od rana nie pada...

reklama
Izis wspólczuję Ci i Kubusiowi tej alergii :(. Sama mam obawy czy aby Robert nie jest alergikiem. Ze dwa miesiące temu miał mocno zaczerwienione i szorstkie policzki oraz szorstką skórkę na rączkach i nóżkach. Wtedy pani doktor powiedziała mi, że to skaza białkowa. Od temtej pory stosuję dietę bezmleczną i kąpie Roberta w oilatum oraz stosuję krem z wit. A robioną w aptece. Widać dużą poprawę. Od miesiąca nie miał już czerwonych policzków, a z rączek i nóżek uczulenie zeszło. Jedynie na policzkach zostały dwie plamki szorstkie. Tego nie umiem się pozbyć. Od ponad tygodnia, bo już nie wytrzymałam bez tego nabiału ::), podjadam sobie tego zakazanego jedzonka :-[. Nic nie zaobserwowałam, aby się coś pogorszyło. Więc teraz nie jestem pewna czy to aby na pewno nabiał był przyczyną tej skazy ::). A jak nie nabiał to co? Jadam już prawie wszystko i nie zauważyłam co by na mojego maluszka coś źle działało.

karioka pisze:
monia77, to nie za wesoło masz :(. A ty mam nadzieję mieszkasz w takim miejscu, że Ciebie nie zaleje?

nie, mnie nie zaleje - chyba, że następny biblijny potop przyjdzie ;)

ale szkoda mi tych, którym domy podtopiło :(

Witam !!

U nas wszystko w porzadku :) Nocki jak co dzien wiec jest sie czym cieszyc ;D wysypiamy sie :D :D :D
Pogoda tez superasna, nie ma juz u nas na placu ani grama sniegu i cieplutko przez caly dzionek sloneczko swieci :) :)
czuc wiosne :) :) :) Wlasnie wrocilysmy z megasnego spacerku i musze odpoczac bo nozki bola jak nie wiem ;) ale warto bylo hihi :) :) :)

Melanie pisze:
A mnie uczyli na studiach,
żeby nie przykładać zimnego do głowy, bo guz wyjdzie ale do środka,
a to może spowodowac niebezpieczeństwo w postaci ucisku na mózg i wtedy może być dopiero tragedia
...no tak mnie uczyli ::)
ja tez o tym słyszałam ze nie nalezy schładzac!!!

edytka Maciusiowi duuzo zdrówka!!!!

Izis współczuje ci tej Kubulowej alergiii...ale nie wiedzialam ze alergie własnie teraz wychodza, kurde a ja juz sie cieszylam ze Iga na nic nie jest wrazliwa a tu jeszcze wszystko sie zdazyc moze :p

koreczku wspólczuje ci tego sniegu....u nas wiosna w pełni :D

monia77 zycze ci zeby nie padało!!!

Gosiczka cieszymy sie ze kubus ma sie juz lepiej!!!!

beacia biedna majka przez jakies zachcianki babek bedzie po doktorach wożona >:D >:D

reklama
siwasek Paris w szpitalu wymiotowała po każdym leku
tj smekta i lakcid :p

Izis
nie wqżaj się na zapas, bo może ta Kubusia alergia to tylko na jenden mało istotny alergen - trzymam kciuki , żeby tak było !!!

Edytko dziękujemy za przesliczną karteczkę, ale nam się miło zrobiło :-* :-* :-* :-* :-* :-*
teraz Wy potrzebujecie życzeń szybkiego powrotu do zdrowia
więc z całego serducha tego życzymy !!

Do góry