reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Nie zdążyłam mu zrobic zimnego okładu a potem to już zapomniałam. Ale chyba Klusce nic nie jest, ładnie przespał nockę (wreszcie!!!), ładnie zjadł śniadanie (wreszcie!!!) i teraz bawi się w łóżeczku.

reklama
Gosiczko, widać Kubaśnemu potrzebny był porządny szok aby wrcić do normalności. Oby żadnych więcej takich incydentów. tfu tfu tfu, przez lewe ramię !

Krzyś ma już kawałek zęba, ale kochany jest nasz aniołek przy tym ząbkowaniu...drze japkę jak nigdy, ale za to apetyt też ma jak nigdy... ;D guzy to u nas temat rzeka..ulubioną pozycją krzysia do kolekcjonowania nowych urazó jest na czworaka w łóżeczku walenie czółkiem w krawędzie ::), nawet przy tym nie jęknie skubaniec, dopiero jak wejdę sprawdzić co tam porabia moje szczęście odkrywam liczne pamiątki Krzysiowego nicnierobienia ;D

Mimo wszystko dziękuję opatrzności że Krzyś ma Majkę, może mieć największy kryzys ząbkowania, nudy, czy czego tam jeszcze, żaden żel nie jest potrzebny jeśli w pobliżu jest siostra. Majka osiągnęła mistrzostwo w pajacowaniu ku radości krzyśka.

Miłego dnia kochane, u nas słonko daje czadu i zapowiada się kolejny piękny wiosenny dzień .

Właśnie dziś myślałam o tym że czas się wziąść za siebie i dziś własnie miałam zacząć sie przygotowywać do głodówki zn dziś już zacząć nie jeść mięsa tylko owocki i warzywka :)

Czesc Babeczki :)

podczytuje BB, ale brak mi czasu, zeby pisac :(

Gosiczko gratulacje dla Kuby ;) szczegolnie za ten powrot do normy ;D
a dla Ciebie z dozywociem duzop zdroweczka!

Melanie jak to dobrze, ze juz jestescie w domu ;D ;D ;D
kamien z serca!

Joanko pochwal sie Krzysiowym zebulem :) i pokaz nam Wasze usmiechniete pysie :-*

Arisa nie daje nam spac, a w ciagu dnia tez jest taka, ze glowa peka!
Malzon mowi "no more children" i zastanawia sie co go omamilo, ze dal sie namowic ;)
potem Mloda sie usmiecha
a ja mowie, ze z drugim bedzie latwiej, bo bedziemy miec wprawe ;D ;)

ehhh... no, i wymiotuje juz ta praca :(
potrzebuje jakiegos urlopu ::) ::) ::)

no, i juz sie Marudul obudzil
to sobie popisalam ::) ::)

buziole dla Was! :-* :-* :-*

Maciuś chory - co prawda nie ma temperatury, ale strasznie kaszle, wymiotuje i ma zapchany nosek. Płacze nawet przy jedzeniu - co mu się nigdy nie zdarzyło... Zobaczymy co powie lekarz...

U nas dzień piękny, zaraz ide do pracy - bardzo sie ciesze... ;)

Blanuś, buziole i dla Was !

Edzia, trzymaj się kochana, będzie dobrze ! Spróbujcie Drosetux na kaszel, pomaga u nas rewelacyjnie, ale stosuj 15 min przed jedzeniem, lub 30 min po. Maćku, dużo zdrowia  :-*

Joanko, dziękuje...

Najgorsze jest to, że muszę iść do pracy, a tak mi go żal... No i jeszcze w szkole wszyscy choruja i boje się, że coś do domu przywlekę... Zdrowi pracownicy - czyli jakieś 4 osoby powinni iść na zwolnienie.

reklama
ale mi sie udalo ;) ja zamawiam na Wrzesniu buziole Majkowo-Krzysiowe, wchodze do galerii i "czary mary" sa ZDJATKA!
Joanko :-* :-* jestes WIELKA ;)

Edytko nie umiem Ci pomoc, ale za to wysylam Ci mnooostwo buziakow i usciskow, zeby Macius wyzdrowial :-* :-* :-*

Do góry