reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

cholera nie wiem co sie dzieje ale robie mase literówek jak pisze posty, mam nadzieje ze mimo to jestem zrozumiala ::) ::) ::)

reklama
DZIĘKI Siwasku :) Nawet nie zauważyłam, że robisz jakies literówki,...dla mnie jestes zupełnie zrozumiała ::) ;D

czesc ;D
u nas chmurki i moze padac, wiec zacmienia slonca tez nie dostrzezemy

Joanka pisze:
Jak Majka osiągnęła wiek 3 lat zrobiła się aniołkiem(...)
a
wczoraj spotkalam znajoma z 3 letnia coreczka, ktora byla kochana, do czasu ;D
teraz ma muchy w nosie i zachowuje sie jak rozwydrzona ksiezniczka
pomyslalam wtedy, ze na drugiego bobasa musze sie zdecydowac zanim Milenka osiagnie taki wiek, bo inaczej zostanie jedynaczka ;D

a co do firanek to ja wlasciwie tez mam tylko zaslony, takie z surowki, wiec prawie jak len i tez Joanko wymiekam jak przychodzi mi je prasowac
firanek nie lubie, bo i tak przez nie wszystko widac (jak dla mnie) i nie czuje sie swobodnie, ale jak mialabym jakiekolwiek wieszac to kupilabym takie naturalnie miete ;D

co do toplesowych zdjec to ja umiescilam ich troche i czuje sie jak niedouczona
bo niedouczona jestem
myslalam ze zbokow kreca raczej zdjecia za duzo pokazujace niz takie w samej pieluszce lub bez koszulki ??
niech mnie ktos oswieci jak to jest z tymi pedofilami

Gosiczko, nieciekawie z takim marudzacym Kubusiem :( zycze zdrowka i pogodnego synka ;D

Siwasku to imprezowo dzis masz, ale duzo faktycznie tego swietowania ;
a ja Cie czytam i rozumiem ;D chyba dodatkowo przesylasz przekaz telepatyczny ;D

Kinek u nas tez "zabkow nie widac, zabkow nie widac, zabkow nie widac" ;D
ale masowanie dziaselek zaczelo byc wieczorna przyjemnoscia dla mojej coreczki ;D

Joanko a w tych "oblesnych szyszkach" to bylo cos wiecej niz ich ksztalt? to chyba faktycznie musialam nieuwaznie ogladac bez zrozumienia tekstu ;D

a Milenka zaliczyla w ostatniej dobie dwa i az dwa stluczenia :(
wczoraj przemiescila sie na parkiet i wymyslila sobie polozyc sie , niestety zbyt gwaltownie glowka jej opadla i bylo duzo placzu
a dzis podczas zabawy w rzucanie sie na moja twarz, nadziala sie na wystajaca w usmiechu jedynke mamy :( zeba nie wybila, ale odcisk czerwony na czole jest :(

czuje ze sie zaczyna, guzy, obtarte lokcie, kolana zaczynaja byc codziennoscia ;D

Ineczka to tak jak moj Niki zawsze sie gdzies uderzy, zadrapie ,nadzieje na cos- normalnie dziecko wojny , nie ma chyba dnia bez jakiejs stluczki ;D

Gosiczka zyczymy duzo, duuuuuuuuuuuzo zdrowka , cierpliwosci i wytrwalosci- bedzie dobrze. My chcemy miec drugie dziecko, ale tez codziennie pojawia sie zdanie nol mor eny children :p

Joanka trzymamy kciuki za Krzysia

Siwasek milego imprezowania :D

ciekawe czy u mie bedzie widac zacmienie ??? ale jak narazie chmurki sie schowaly i swieci sloneczko wiec moze....
a prasowanie juz mnie dobija :p

siwasek pisze:
cholera pzrez te chmury nie zobacze zaćmienia słońca...... 8) 8) 8) 8)
a naste pne w Polsce bezie 7 października 2132 roku wiec też sie juz na pewno nie załapie ::) ::) ::) ::)

:D :D :D :D :D :D

a u mnie jst słońce 8)

lekko za mglistymi chmurami
ale jest 8)

u nas chmury, zacmienia raczej nie bedzie widac
czekam na większe dziecko  coby w drzwiach go przywitac i na spacer idziemy z Marcelem
pada deszcz ale folie założe i w drogę ;)

Gosiczka będzie dobrze, moze to ten 4 zab Kubie tak dokucza ::)
cierpliwosci zycze

reklama
nagrywam na kamerke
ale nie sądzę, żeby było widac :p

przez 3 pary okularków kręcę ale na wyślwietlaczu widzę białaą plame :p

zobaczymy później co z tego będzie
i jeszcze Pariska mi jęczy :(

Do góry