reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Siwasku, no cóż ,czekamy a lepsze dni z oeracją...
a co dostaliście osłonowego ? może da się podać z Kaszką, krzyś tak wcina lacidofil i ostatnio dla próby ( niestety bez efektu) enterol ( śmierdzi jak drożdze)
antybiotyk spróbuj podać strzykawką i wlewaj na policzek od wewnątrz, może się uda

reklama

Siwasku może spróbuj strzykawką wpuszczac powoli po policzku, nie bezpośrednio do gardziołka
bo mogłaby się Iga zakrztusić
kurcze ,przykro mi że Iga chora :(
pewnie leukocyty i erytrocyty swieże w moczu były?

o Joanka mnie uprzedziła ;)

Joanka a może spróbujcie na te kupy marchwianke, jest taka Hippa w butelkach
ja gotowałam Igorowi jak był mały, troche pomagała

Tak marta i leukocyty i erytrocyty i jeszcze w posiewie 10 do 5 E.coli

Joanka dostalismy osłonowo Flumycon w syropie i lacidofil ( to ujdzie), i ten FLumycon jest okropny w smaku sam go nie przełknę :p :p :p :p
A Za Krzyśia trzymamy ciuki aż nadejdą lepsze dni
a my jeszcze walczymy z tym zatkanym kanalikiem, 6 kwietnia idziemy na trzecie już płukanie kanalika...a jak to sie nien uda to będzie już powąnijeszy zabieg w szpitalu :p :p :p cholerstwo pieprzone

kurcze ale ten mój ostani post pesymistyczny...
ale tak na prawde to mamy się świetnie...nareszcie WIOSNA, choc dziś pochmurno, ja coraz lepiej odnajduję sie w roli matki :) :) :) :) :) bo miałm przejściowy ryzysik, pewnie z powodu braku słonka.

Iga jest już taka duża i tak sie zmienia z dnia na dzień....i z dnia na dzien daje mi coraz wiecej radości....ale co ja tu sie będe rozpisywac przeciez wy wszystkie to znacie :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

cholera pzrez te chmury nie zobacze zaćmienia słońca...... 8) 8) 8) 8)
a naste pne w Polsce bezie 7 października 2132 roku wiec też sie juz na pewno nie załapie ::) ::) ::) ::)

Siwasku, głowa do góry, nadejdą i dla nas te lepsze dni, choroby pójdą w zpomnienie, a przynajmniej nie będą nas przyprawiać o takie negatywne emocje...

Martuś, no niestety i ORS próbowaliśmy, pił przez dwa dni i jedyny efekt to bardziej niż zwykle po zupce pomarańczowe kupki, problem polega na tym że on nie ma lejących się kupek ale strasznie często, wczoraj 5 ( w tym jedna na dwie raty w nocy)

Powiedz mi Marto, czy Igor też miał przy okazji ząbkowania i częstych kupek śluz ?
no i kiedy mu się to skończyło ?

reklama
Do góry