reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dodam jeszcze tylko, że nie ma gorączki, nie jest za bardzo marudny, bo bez przesady...trochę musi pomarudzić matce  :p, kupki są raczej gęste, bo je słoiczki i kaszkę, ale zdrzają się luźniejsze i cuchnące rybą, zdarza się też śluz...
a..i dzisiaj wyłonił się w końcu kawałek zęba, dolna, prawa jedynka

reklama
Anineczka pewnie że porobimy ;)
Joanka to pewnie zęby u Kuby było identyko przy wychodzeniu zęba ::)

a ja czekam na Beatkę ::) ;)

izis pisze:

Izis, i robił aż 7 na dobę ? no i jedną standardowo ?
martwię się jak cholera bo jeśli znów się coś paskudnego przypałętało, przyszła środa kolejny raz pójdzie do .upy. A później święta, a podczas świąt to pewnie rodzinka zaserwuje nam kolejną infekcję bo rodzinkę mamy sporą i potencjalnych zagrożeń mnóstwo...
Ja normalnie wymiękam... a powiedzenie " jak nie urok to sraczka " u mnie sprawdza się w 100 %  :-[

Dziewczyny pewnie dostałyście od moderatorów wiadomość odnośnie kasowania zdjęć nagich dzieci
chciałam się was zapytać co wy na to ::)
ja trochę mam inne zdanie uważam że każda matka wie najlepiej co jest dobre dla jej dziecka i to jej indywidualna sprawa jakie zdjęcia będzie wklejać,poczułam się trochę jak nieodpowiedzialna gówniara i dostałam ostrzeżenie nie odpowiada mi takie narzucanie zdania :mad:

ja nie mam odwagi puścić Krzysia na forum topless, samo wyobrażenie, że jakiś paskudnik mógłby go paskudnie wykorzystać przyprawia mnie o mdłości :p :p :p

jestem za brakiem zdjęć dzieci golaskowych, ale jeśli którejś mamie to nie przeszkadza, a dziecko jest w końcu jej, to po kiego wtrąca się w to moderator ::)
może jakieś odgórne polecenie dostali ?
może takie są teraz wymagania ?
może nie chcą ponosić ewentualnej odpowiedzialności, gdyby nagle na tym tle wybuchła jakaś afera, więc się ubezpieczają w formie " ostrzegaliśmy "

Dziękuję dziewczyny za gratulacje dla mojej dzidzi ;D
Chciałam spytać czy Melanie jeszcze się tu pojawia? A może wyjechała na jakis fajny urlopik?

Joanka pisze:
izis pisze:

Izis, i robił aż 7 na dobę ? no i jedną standardowo ?
martwię się jak cholera bo jeśli znów się coś paskudnego przypałętało, przyszła środa kolejny raz pójdzie do .upy. A później święta, a podczas świąt to pewnie rodzinka zaserwuje nam kolejną infekcję bo rodzinkę mamy sporą i potencjalnych zagrożeń mnóstwo...
Ja normalnie wymiękam... a powiedzenie " jak nie urok to sraczka " u mnie sprawdza się w 100 %   :-[

tak własnie było ::)

a wogóle to teraz Kuba też jest podziębiony tzn. ma katar ale mjuz od dwóch tygodni byłam dwa razy u lekarza ::)
ostatnio przepisali mu Fenistil w kroplachczyli taj jakby na uczulenie ani słowem nie pisneli czy to może być alergia już kur...cy dostaję z tymi konowałami :mad: jak mu nie będzie przechoidziło to wybiorę się prywatnie.

Joanka pisze:
ja nie mam odwagi puścić Krzysia na forum topless, samo wyobrażenie, że jakiś paskudnik mógłby go paskudnie wykorzystać przyprawia mnie o mdłości  :p :p :p

jestem za brakiem zdjęć dzieci golaskowych, ale jeśli którejś mamie to nie przeszkadza, a dziecko jest w końcu jej, to po kiego wtrąca się w to moderator  ::)
może jakieś odgórne polecenie dostali ?
może takie są teraz wymagania ?
może nie chcą ponosić ewentualnej odpowiedzialności, gdyby nagle na tym tle wybuchła jakaś afera, więc się ubezpieczają w formie " ostrzegaliśmy "

ja też nie mam zamiaru wklejać zdjęć mojego dziecka nago ale niech mnie nikt nie poucza.

reklama
a tak wogole to ja nie dostalam wiadomosci o kasowaniu zdjec

mialysmy dzis fajny spacerek, ale pod koniec uciekalysmy przed deszczem ;D
niestety po powrocie czekaly mnie firanki do wyprasowania i powieszenia
na szczescie juz mam to za soba i wlasnie pozwalam odpoczac nogom ;D
swoja droga czy macie jakis sposob, zeby firanki i zaslony nie byly krotsze z kolejnym rokiem ??
ja podszywam zapas tak, zeby przed powieszeniem spruc i jest dluzsze ::)
ale ile zapasu mozna robic :D

Do góry