reklama
Hejka Babolki ;D
Ines, ogromniaste gratulacje ! a teraz proszę zero stresu i duuużo planów :laugh: :-*
Gosiczko, rany julek wiem dokładnie co przeżywasz, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia !
Winiu, zazdroszczę pracy, która migiem zbliża cię do spotkania z malutką Natką, najgorsze co może być w pracy to nuda i ciągnące się przez nią dłuuugie godziny
Baasia, ja bym jechała bez zastanowienia :laugh:
Ineczko, no to chyba udało ci się zobaczyć OBLEŚNE SZYSZKI ;D
Ines, ogromniaste gratulacje ! a teraz proszę zero stresu i duuużo planów :laugh: :-*
Gosiczko, rany julek wiem dokładnie co przeżywasz, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia !
Winiu, zazdroszczę pracy, która migiem zbliża cię do spotkania z malutką Natką, najgorsze co może być w pracy to nuda i ciągnące się przez nią dłuuugie godziny
Baasia, ja bym jechała bez zastanowienia :laugh:
Ineczko, no to chyba udało ci się zobaczyć OBLEŚNE SZYSZKI ;D
a my wczoraj zaliczyliśmy krótki ale wspaniały spacer, pierwszy raz od urodzenia Krzysia widziałam taaaką radosną buzialkęMajki, jakby jej ktoś skrzydła podarował w prezencie. Mieliśmy w cieniu jakieś 16 stopni, w słońcu to pewnie ze 20, musieliśmy wrócić do domu i założyć coś wiosennego :laugh: Majka pierwszy raz od dawna mogła pobrykać z dziećmi, pojeździć na hulajnodze, pograć z dryblasami w piłkę nożną.To jest dziecko stworzone do odkrywania świata, a ta wstrętna zima musiała być dla niej horrorem, 6 miesięcy w dusznych murach...
Dzisaj u nas też świeci, ale zapowiadają deszcz :
No i jakoś się tfu tfu trzymamy, byle do przyszłej środy, wytną Krzysiowi roga i już :laugh:
Dzisaj u nas też świeci, ale zapowiadają deszcz :
No i jakoś się tfu tfu trzymamy, byle do przyszłej środy, wytną Krzysiowi roga i już :laugh:
Dzień dobry Wszystkim
Ale ślicznie dzisiaj...Trochę mokro ale wiosna przyszła.Nie wiem jak maM sie dzisiaj na spacer ubrać...Chciałoby się leciutko, ale boję się przeziębić..
Joanka cieszę się z radości Twojej córci...Czy ona nie mogła zimą wychodzić na spacery, bo tak zrozumiałam twojego posta
Wiesz ja troche nie w temacie : także wybacz A z Krzysiem będzie OK, więc byle do przyszłej środy..
Ines, cieszę się razem z Tobą ;D
Hanka poszła spać dopiero o 23...Nie płakała ale ewidentnie nie była śpiąca....Zawinęłam ją w kocyk i oglądała ze mną Mtv na swoim nowym bujaczku...NIEPEDAGOGICZNE
Ale ślicznie dzisiaj...Trochę mokro ale wiosna przyszła.Nie wiem jak maM sie dzisiaj na spacer ubrać...Chciałoby się leciutko, ale boję się przeziębić..
Joanka cieszę się z radości Twojej córci...Czy ona nie mogła zimą wychodzić na spacery, bo tak zrozumiałam twojego posta
Wiesz ja troche nie w temacie : także wybacz A z Krzysiem będzie OK, więc byle do przyszłej środy..
Ines, cieszę się razem z Tobą ;D
Hanka poszła spać dopiero o 23...Nie płakała ale ewidentnie nie była śpiąca....Zawinęłam ją w kocyk i oglądała ze mną Mtv na swoim nowym bujaczku...NIEPEDAGOGICZNE
Kinek, ależ oczywiście że mogła, ale co to za spacery zimą, kiedy szaro, buro, mokro, ślisko, śnieżnie, i przede wszystkim zimno, niewygodnie w czapach i kombinezonach, no ale dla Majki to najważniejszy argument - zimą zero dzieci - wiosną i latem masa nawych gąb do poznania na placu zabaw ;D itd.
Sama się wkrótce przekonasz że spacery wiosenne i letnie nijak się mają do spacerów zimowych... poczekaj jeszcze tak z rok a się kochana przekonasz na bank ;D a jaka radośc dla oka matki gdy bąbel pedałuje, kopie piłę, skacze tam i siam, rozmawia z nowopoznanymi dziećmi itd
Sama się wkrótce przekonasz że spacery wiosenne i letnie nijak się mają do spacerów zimowych... poczekaj jeszcze tak z rok a się kochana przekonasz na bank ;D a jaka radośc dla oka matki gdy bąbel pedałuje, kopie piłę, skacze tam i siam, rozmawia z nowopoznanymi dziećmi itd
Joanka, to sie cieszę, że z Twoją córcią wszystko ok Nawet nie wiesz jak czekam na te letnie spacery.. : ;D
Ineczka, słoneczko za oknem, prawie wiosna a Milenka w mikołajowej czapie...Śliczna ale baaarrrdzooo zimowa...Ja chcę wiosennej Milenki ;D
Ineczka, słoneczko za oknem, prawie wiosna a Milenka w mikołajowej czapie...Śliczna ale baaarrrdzooo zimowa...Ja chcę wiosennej Milenki ;D
anineczka
królowa mrówek :P
Witam Mamuski.
Joanka bardzo sie ciesze ze z Krzysiem wszystko w porzadku. I trzymam kciuki za zabieg
Antek wstal godzine temu i do tej pory odmawia flaszki z mlekiem
Moze on z rana nie jest glodny? Dziwne,bo mnie ssie w zoladku :
Wybieramy sie na zakupy to moze w aucie zje
Milego dzionka wam zycze. ;D :laugh:
Joanka bardzo sie ciesze ze z Krzysiem wszystko w porzadku. I trzymam kciuki za zabieg
Antek wstal godzine temu i do tej pory odmawia flaszki z mlekiem
Moze on z rana nie jest glodny? Dziwne,bo mnie ssie w zoladku :
Wybieramy sie na zakupy to moze w aucie zje
Milego dzionka wam zycze. ;D :laugh:
DZIEŃDOBEREK
a u nas na dzisiaj deszcz zapowiedzieli i po porannym słońcu chyba zacznie padać
ale wiosnę czuć, fakt :laugh:
chciałam wczoraj okna umyć, ale nie było kiedy - to znaczy było kiedy, tylko ja nie wiedziałam, że Kama będzie w dzień spała aż 3 godz. za jednym zamachem : i potem już nie było kiedy myć, bo przy niej nieśpiącej to się nie da
a u nas na dzisiaj deszcz zapowiedzieli i po porannym słońcu chyba zacznie padać
ale wiosnę czuć, fakt :laugh:
chciałam wczoraj okna umyć, ale nie było kiedy - to znaczy było kiedy, tylko ja nie wiedziałam, że Kama będzie w dzień spała aż 3 godz. za jednym zamachem : i potem już nie było kiedy myć, bo przy niej nieśpiącej to się nie da
reklama