reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Mały miał wczoraj 37,3, ale mam nadzieję że to od zęba bo w nocy wyjątkowo często się budził, a akurat przebija się czwarte zębiszcze.

reklama
Kinek ;D ja tez nie wiem jak sie dzis ubrac na spacer zeby sie nie usmazyc, ani nie przeziebic, wczoraj grzalo, ale na bulwarach wiatr straszny ;D
i masz oczywiscie racje z ta zimowa czapa Milenka musi sie rozstac ;D
tylko jakos nie mam alternatywy
obiecuje ze na dniach rozwiaze ten problem ;D

Joanko masz racje, wiosna zaspiewala i tabuny mam z dzieciaczkami wylegly na spacery
a cala zime zastanawialam sie gdzie one sa ::)
tabunami wylegly tez parki, ktore nie mysla o niczym innym tylko o ich robieniu ;D
a szyszki to nic tylko natura, nic oblesnego ;D

Monia ja wlasnie dzis wybywam na spacerek, a maz zostaje na posterunku i okna umyje ;D

Anineczka udanych zakupow i jedzonka ;D

Gosiczko, byle tak dalej, zdrowka i fajnego spacerku zycze ;D

rety, nie moge uwierzyc, ale Milenka wlasnie zasnela (nie na spacerze i w dzien) ::)

Hej mamy ;)
Ja własnie wróciłam ze spacerku było bardzo ciepło ::)

Kubę ubrałam w body,rajstopki.bluza,spodenki na to kurteczka polarowa,lekka czapeczka i buciki ;) a i lekkim kocykiem nakryłam i było ok.

a teraz czekam na Beatkę i Maję bo odwiedzą nas dziś i może Blanka z Arisą też ::) ale będzie fajnie ;D

Izis mysle ze zrobicie pare fotek jak Majka i Kuba sie bawia razem ? ;)
dzieki Ineczka, bylismy na zakupkach, poszlo troche siana,ale juz obkupiona jestem na caly tydzien ;D
Dzis kupilismy Antkowi mleko nastepne, czyli to od 6 miesiaca. Czas najwyzszy ::) :laugh:
U nas tez pogoda niczego sobie tak wiec po obiedzie moze gdzies wyjdziemy.
Antek dobiero usnal,ale jazde mialam z nim.
Kladlam go w kazdym miejscu w domu, bo nie mogl usnac.W lozeczku na gorze ,w bujaku na dole ::)
W koncu po godzinie walki wybral bujak ;D

Antka ubieram na spacer w body z dl. rekawem, rajty,spodnie,buty,cienka bluzeczka i kurtka. No i czapa obowiazkowo.
Gosiczka kurujta sie!

Ineczka pisze:
Joanko masz racje, wiosna zaspiewala i tabuny mam z dzieciaczkami wylegly na spacery
a cala zime zastanawialam sie gdzie one sa ::)
tabunami wylegly tez parki, ktore nie mysla o niczym innym tylko o ich robieniu ;D
a szyszki to nic tylko natura, nic oblesnego ;D

Ineczko, chyba jednak nie udało ci się wczoraj doglądnąć Majewskiego show ?

reklama
dziewczyny, czy wasze dzieci przy ząbkowaniu też zmieniły częstotliwośc robienia kupek ?
Krzyś zawsze robił jedną dziennie a teraz od ubegłej niedzieli, czyli już 10 dzień między 4 a 7 na dobę, nawet w nocy bidok wyciska conieco :-[

o co chosi ?
zęby ?
mięsko w diecie ? bo jakoś tak się nałozyło na siebie ...
resztki przeziębienia w formie jelitowej ?

cholera wie :-[

a ostatnią osobą która wie, jest nasza piediatra :mad:

Do góry