reklama
Kangurki wlasnie sie zastanawiam ale mam tyle watpliwosci, bo to ok 2 godz jazdy, spanie w innym miejscu, a kapiel? zabawki? ubranka, jedzenie? chyba bede musiala wielka walize spakowac- no ale coz jak nie sprobuje to sie nie przekonam.
Ines napewno bedzie dobrze trzymamy kciuki
Ines napewno bedzie dobrze trzymamy kciuki
Baasia, Hania jak miała 2 i pół miesiąca pojechała do dziadków na Święta Bożego Narodzenia aż 600 km w jędną stronę- to dopiero była podróż..W śnieżycy, przy mrozie - 10....Jechaliśmy aż 11 godzin, bo co jakiś czas trzeba się było zatrzymywać żeby Hanke przewinąć albo nakarmić albo wypuścić psa...Ale nie żałuję, mimo że momentami było trudno.. Teraz jest cieplej, dzidziuś większy..A co do ilości rzeczy, to niestety będzie ich coraz więcej. Napewno sobie poradzisz i będzesz miło wspominała waszą pierwszą poważną podróż..No i Londyn zwiedzicie.. :
Ines, dołączam się do trzymających kciuki...Będzię dobrze :-*
Ines, dołączam się do trzymających kciuki...Będzię dobrze :-*
izis
Fanka BB :)
Dziendoberek Paniom
Ja mam dzis wolne i wzięłam sie za sprzatanko chałupki bo ostanio nie miałam na nic czasu
a i jutro tez mam wolne ;D
a dziś zrobiłam sobie kolczyk w pepku i czuje się zajeb.......wcale nie bolało no może troszku :laugh:
Ines kochana wierzę że wszystko będzie dobrze braciszek czuwa z góry
Ja mam dzis wolne i wzięłam sie za sprzatanko chałupki bo ostanio nie miałam na nic czasu
a i jutro tez mam wolne ;D
a dziś zrobiłam sobie kolczyk w pepku i czuje się zajeb.......wcale nie bolało no może troszku :laugh:
Ines kochana wierzę że wszystko będzie dobrze braciszek czuwa z góry
Izis, ale ci zazdroszczę...kolczyk w pępku...fiu..fiu... : Też zawsze chciałam mieć ale obecnie mój brzusio nie za bardzo nadaje się do eksponowania ;D Mam nadzieję, że do lata będzie lepiej ale taką chudzinką jak ty to raczej nie będę
anineczka
królowa mrówek :P
Baasia a co ja mam powiedziec, podroz samochodem,samolot i znow samochod.
Antek jak mial 2 miesiace zaliczyl pierwszy lot do Polski.
Dziecko nie jest zrobione z porcelany :
Teraz tez lecimy i juz sie nie moge doczekac ;D
Antek jak mial 2 miesiace zaliczyl pierwszy lot do Polski.
Dziecko nie jest zrobione z porcelany :
Teraz tez lecimy i juz sie nie moge doczekac ;D
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Miyu obiecuje,ze dzis znajde to co trzeba i podam Ci.
Wiem, wstyd mi :-[
Tylko wieczorkiem, oki? :-*
Wiem, wstyd mi :-[
Tylko wieczorkiem, oki? :-*