reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

hejka, ja też chyba dziś nie wychodzę, mokro na zewnątrz, nie ma co na siłę wyłazić. i tak mam juz po dziurki w nosie mokrych nogawek i butów w błocie :p
mój mąż wrócił do domu o 4.30 starego czasu i śpi jeszcze na zmianę z wydawaniem jęku : piiiiić! proszę! ;D ;D ;D

z tym spaniem masz rację Ineczko, cholera jak to rozwiązać ::)

reklama
Ineczka pisze:
marta3x pisze:
co do zmiany czasu to ja się cieszę, Marcel będzie zasypiał wczesniej, tak mysle ;)
Marta chyba raczej Marcel, i wogole nasze dzieci, pozniej bedza szly spac
bo jak np. kiedys szly spac o 20tej to po przestawieniu czasu na zegarze bedzie juz 21 ::)
cięzko u mnie z myśleniem o 23 w nocy :p
a teraz bedzie jeszcze gorzej ::)

a u mnie słońce 13 stopni, w nocy trochę popadało ale teraz wiosna na całego.
połazimy dzisiaj ;D ;D

musze obiad ugotować , zrobic coś ze sobą póki mały śpi
Igorowi dzielenie wytłumaczyć
a potem na spacer

miłej niedzieli wrzesniówki :)

pogoda sie jednak u nas poprawila i to bardzo, pospacerowalysmy ze 3 godzinki ;D

fajne sie ludziom zdarzenia trafiaja ;D
dzis minal mnie facet z roza (niby nic) i polozyl ja na przednich wycieraczkach zaparkowanego obok samochodu, odwrucil sie na piecie i poszedl, a godzine pozniej jak wracalam to wlasnie wrocila wlascicielka auta ;D chyba byla zadowolona tym prezentem na szybie ;D
fajne takie podchody, nie? ;D

heja kobitki:)
byliśmy wczoraj z mężem na baletach, Maks spał u babci i mam super humorek:)napiłam się żubrówki, mam kaca i wypiłam 4 puszki redbula, ale warto:D

tylko na dyskotece się jakoś stara czułam:p średnia wieku 16 lat (chociaż wpuszczają od 18:p) a ja ...boshe:O

a dziś byliśmy na spacerku, Maks na rękach u taty a ja jedną ręką prowadziłam wózek, drugą pieska na smyczy:p

Maks protestuje przeciwko leżeniu w wózku:D zasnął na rękach i tak szliśmy kawałek, dopiero potem Damian włożył go do wózka i chwile pospał:)dziwne mamy dziecko

a teraz czas pranie jakieś zrobić:/buu
MIŁEGO WIECZORKU KOBITKI

U nas dziś pogoda była taka sobie - niby świeciło słońce, ale zby często jak dla mnie chowało się za chmury :mad:.

Byliśmy u teściów na obiedzie, niedawno wróciliśmy. Za oknem szaro buro i ponuro i nic tylko wskoczyć pod kołdekę i obejrzeć jakiś film...

U nas tez znowu szaro buro i ponuro i deszczowo... ale ciepło. Zaliczyliśmy spacer do znajomych w deszczu.
Łukasz zasnął o 19 czyli normalnie, a Kuba padł przed chwilką. Mąż się kąpie a mnie boli brzuch. :p Ot i po niedzieli. Jutro do roboty... na 19 ::) ::) ::)

Okey to ja powiem tyle:
Z mezem mialam cichy dzien.
Nawet w nocy spalam w osobnym pokoju.(pierwszy raz nam sie to zdarzylo)
I dzis o maly wlos nie doszlo do separacji ::) To tak serio :p
Ale doszlismy do ugody.
O maly wlos ::)
Ja powiedzialam co mnie boli itp....
On tez....
Jak narazie jest O.K
Wszystkim Wam zycze Milego wieczorku ;D
Normalnie Kocham Was ;D :-*

Anineczko to zycze Tobie i Twojemu mężusiowi spokojnego wieczoru, żebyście się wiecej nie kłócili, bo nie warto. ;)

reklama
Dzień jakoś zleciał ponuro i mgielnie:/
Moj hasbendo do pracki poszedl a mały mordol nie spi tylko buczy, buczyński jeden , a ja tak mam go na dzisiaj dosyć :(
Kto wkońcu odpadł z tańcu bo siadłam do kompai przegapiłam :/

Do góry