reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hm, ja nie pamiętam jak on sie nazywa, ale taki czarny młody koleś co tańczył z Soszyńską... Ja stawiałam na Dancewicz ::)

reklama
Rafał Cieszyński :) dobrze, że odpadł, bo go nie lubię. tzn nawet nie to , ze go nie lubię, tylko on jest dla mnie tak brzydki i odrzucający, że nie mogę patrzeć na niego. ma małą głowę, napakował sobie bary i jest totalnie nieproprcjonalny :p
i do tego te głupawe miny na każdym kroku, bleeeee ;D
jakoś o złej porze jest ten taniec, zawsze albo nie obejrzę do końca albo nie od początku

Majka padła mi dziś ok 21.30 co i tak jest wcześnie biorąc pod uwagę zmianę czasu.
czy Wasze dzieci też walczą ostatnio ze snem w dzień? Majka spała dziś godzinę ::) i potem jęczy, steka, krzyczy, a nie położę jej przecież o 19 na drzemkę, bo potem do 23 mam z głowy :p ech, niech sie wreszcie ustabilizuje to jej dziene spanie

Dzień dobry :)

wczoraj mieliśmy prawdziwą wiosnę, a dziś mglisto i tak jakos ...jesiennie :(

weekend spędziliśmy u rodzinki jednej i drugiej, było fajnie, Kamila chciała zjeść piernik - wyciągłam jej kawałek z buzi ::) i od tamtej pory trzęsie się radosnie na widok czekolady i wyciąga rączki, oblizuje się - prześmieszny widok :laugh:

Beatko, Kama już drugi dzień walczy z dziennym snem - prawie w dzień nie śpi - w sumie około 1,5 godz. :p

czesc ;D
u nas dzis slonko wszystkich budzi ;D
przydala by sie taka pogoda przez te ponure dni do sprzatania
Milenka spi mi tylko na spacerach a i teraz tylko troche, bo woli drzewka ogladac ;D
dzis sie pewnie tez zapuscimy na dlugi spacer ;D

dostalam w piatek od pielegniarki przy szczepieniu taka "Ksiazeczke obserwacji dziecka" - notatnik dla rodzicow 5-12mz i tam pytaja mnie w ankiecie o zestaw "Mam 5 miesięcy" (jakies produkty mialy w nim byc)
nic takiego oczywiscie nie dostalam, a chcialabym
moze wiecie cos o tym, moze dostalyscie??

Dziendoberek Mamusie :) Jak zwykle nadrabiam dzisiaj czytanie po weekendzie :)
U nas w sobote i niedziele byla supr pogoda slonecznie i cieplo- wszyscy w krotkich rekawkach chodilismy :) dzisiaj niestety troche sie pogoda popsula, w nocy padalo a teraz jest troche pochmurno, ale mam nadzieje ze niedlugo sie wypogodzi.

Weekend jak zwykle szybko zlecial- w sobote wybralysmy sie z przyjaciolka na zakupy znowu sie sale zaczely- jak ja to lubie- tylko bylo tyle ludzi ,ze ciezko bylo chodzic :p a w niedziele wybralismy sie cala rodzinka i ze znajomymi do chinskiej rstauracji- pierwszy raz bylismy z malym i balam sie troche jak sie bedzie zachowywal, bo glosno, duzo ludzi- na szczescie nie mozna tam palic :) ale bylo super maly byl grzeczny, ladnie bawil sie w krzeselku- wszystko obserwowal, usmiechal sie do ludzi, byl bardzo zadowolony- szkoda ,ze zapomnielismy aparatu. :) ale nadrorobimy to w przyszlym tygodniu, bo postanowilismy nadrobic zaleglosci i co niedziele wychodzic gdzies na obiad.
Teraz zastanawiam sie ja maly by zniosl wyjazd 3 albo 4 dniowy, bo jestesmy zaproszeni do znajomych na poludnie Anglii, no i przy okazji Londym bysmy sobie mogli zwidzic- ale chyba boje sie jeszcze z nim wyjezdzac ???

u nas też ciężko ze spaniem
i w dzień i w nocy:(
ja już nie wiem co się dzieje z moim dzie ckiem...

jutro idziemy na szczepionke, moze spytam pani doc co mogę dać małemu na spanie

powoli się wykańczam:O(

no bo ile można nie spać...

pogoda do d...w sumie cieplo, ale szaro buro i ponuro

jak tak zaczynamy tydzień to może być już tylko lepiej.
::) ::) ::)

baasia pisze:
Dziendoberek Mamusie :) Jak zwykle nadrabiam dzisiaj czytanie po weekendzie :)
U nas w sobote i niedziele byla supr pogoda slonecznie i cieplo- wszyscy w krotkich rekawkach chodilismy :)
Teraz zastanawiam sie ja maly by zniosl wyjazd 3 albo 4 dniowy, bo jestesmy zaproszeni do znajomych na poludnie Anglii, no i przy okazji Londym bysmy sobie mogli zwidzic- ale chyba boje sie jeszcze z nim wyjezdzac ???
nie wkurzaj baasia, ja od soboty we wiosennym płaszczu chodze:D

my w zeszłym tygodniu byliśmy z Maksem na 3 dni poza domem i wszystko było ok, więc może też się zastanów:)

A ja dzisiaj zamiast świętowac z okazji 1 rocznicy ślubu, to siedzę chora, zdycham i łykam różne świństwa buuu. Zapalenie oskrzeli dostałam w prezencie ;D Dożywocie też zdycha, na razie tylko Kubol się trzyma.

Dzień dobry mamuśki ;)
Przyszłam Wam powiedzieć że mam dzisiaj USG genetyczne ok 18:30 i bardzo, bardzo, bardzo się boję :(
Jak niektóre z Was może pamietają właśnie na takim USG genetycznym w 12 tc dowiedziałam sie o chorobie Areczka :(
Mam nadzieje, że tym razem żadne złe wieści na mnie nie czekają ::)

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i Wasze śliczne i takie duże już Maleństwa!

reklama
Ines pisze:
Dzień dobry mamuśki ;)
Przyszłam Wam powiedzieć że mam dzisiaj USG genetyczne ok 18:30 i bardzo, bardzo, bardzo się boję :(
Jak niektóre z Was może pamietają właśnie na takim USG genetycznym w 12 tc dowiedziałam sie o chorobie Areczka :(
Mam nadzieje, że tym razem żadne złe wieści na mnie nie czekają ::)

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i Wasze śliczne i takie duże już Maleństwa!
Ines trzymam kciuki za Ciebie.
Wsio bedzie dobrze. Pochwal sie juz po badaniu jak bylo ;)

Do góry