reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ja też jestem wiecznie wysmarowana, bo Maciek sie we mnie wbija i slini straszliwie. On ostatnio uwielbia szczypać. Moja mame tak szczypnął, że powiedziała, że sobie obdukcje zrobi ;)

reklama
ja też jestem
ale pewnie za późno
Beatka to czujnie się ubralaś ;D ;D ;D
Majce kaszka nie podeszła, może nie ten smak ;)

martusia, zapomniałam zupełnie że Maciek tez aż się trzęsie do włosów, żeby tylko pociągnąć...

Idę spać, bo już ledwo siedzę.

DOBRANOC PANIOM...

o rany, póki co mnie dziecko nie szczypie... i mam nadzieję, ze nie zacznie. ciągnie trochę za włosy, ale najwyżej je związuję.
i jakoś specjalnie umorusana też nie chodzę ::)
co do smaku kaszki Martusia to już był znany, może nie jakoś super lubiany, ale żadna nowość ::)

pamiętacie, że dziś zmiana czasu?
dobrej nocy Edytko

ja mam włosy ciągle związane ale moje dziecko zawsze znajdzie jakieś włoski ztyły głowy żeby szarpnąć ::) ::) :p

śpij dobrze Edytko

co do zmiany czasu to ja się cieszę, Marcel będzie zasypiał wczesniej, tak mysle ;)

czesc ;D
u mnie dzis leje deszcz :( i siedze jak copek w domu ;D

Milenka mnie bardzo szczypie tzn. lapie za skore i trzyma ;D
niestety paznokcie obcinam jej bardzo krotko, bo drapie nawet siebie, mam nadzieje, ze jej to nie znieksztalci paznokci
wlosy tez ciagnie ;D
ale mi zaczely odrastac ;D mam juz dodatkowa grzywke i smiesznie to wyglada ;D

reklama
marta3x pisze:
co do zmiany czasu to ja się cieszę, Marcel będzie zasypiał wczesniej, tak mysle ;)
Marta chyba raczej Marcel, i wogole nasze dzieci, pozniej bedza szly spac
bo jak np. kiedys szly spac o 20tej to po przestawieniu czasu na zegarze bedzie juz 21 ::)

Do góry