reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

No to dawaj jedno takie "prawdziwe" Ja powiem prawde jak na spowiedzi, przeciez mnie znasz... mówie co myślę...

anineczko stukam się z Toba ostatni raz bo mi jeden łyczek został, a po drugim bym odpadła... ale ja miałam 0,5l

reklama
A ja ostatnio nie lubię piwa... W ogóle jakoś zdziczałam - najchętniej nigdzie bym nie wychodziła (chodzi mi o życie nocne).
Wczoraj bylismy w multikinie na festiwalu koktajli filmowych - szumna nazwa, przechodzone filmy :mad: - po kinie mąż zaciągnął mnie do knajpy na piwo... Szok przeżyłam od tego smrodu papierosowego, oddychać nie było czym piwa nie wypiłam bo przecież byłam kierowcą i cały czas myślałam tylko, że jak wrócę do domu to będę śmierdzieć Maciusiowi...

a ja chetnie bym się gdzies wyrwała.... na jakąś imprezke w gronie znajomych... Nawet się szykuje jedna z pracy ale nasi szowiniści bab nie zaprosili i ida sami sie bawiś.... a poszłabym sobie.

Mój mąz ma tez niedługo imprezke z pracy a mi bedzie smutno jak bede siedziała wtedy w domu... razem tez dawno nigdzie nie bylismy bez przyczepek... przydał by się na jakis wypad we dwoje

dlugo usypialam dzis Milenke, ale juz sie chyba udalo ;D
jesli stukok klawiszy jej nie zbudzi ;D

ja juz wykapana, mam wanne, ale puszczam prysznic i moge tak sie kilka godzin polewac ;D zawsze mnie to odstresowuje i uzdrawia ;D

pilam ostatnio to kolorowe karmi zielone i pomaranczowe??
pierwsze jakby kiwi zalatywalo a drugie nie pamietam ;D

Joanka wszystkim nam dobrze by zrobilo takie ladne dobrze zrobione zdjecie pokazujace wszystko co w nas najfajniejsze zeby nam humor poprawialo i na duchu podnosilo ;D

Ineczko co Twoja Milenka za hocki klocki odstawia???? wrzesniaki dawno poszły spac!!

Ja byłam raz na zabawie zakładowej, ale... mój mąz był po wyjeździe wypompowany i się nie wybawiłam tak jak bym chciała więc to się nie liczy. Poszłabym zabalowac tak na maxa ;D ;D

reklama
a ja się do was dołączam babeczki, nie uciekajcie jeszcze!
ok. godziny temu wróciłyśmy od teściów, mąż mnie odwiózł i pozwoliłam mu wrócić, w końcu to 60tka jego ojca, a to raptem 10 minut od nas. taka dobra jestem :laugh:
a i tak był już ostro wcięty, tylko by mi się tu rozbijał ;D
Majka zasnęła błyskawicznie, zjadła wyjątkowo cyca na noc - bo dziwna rzecz się stała, a mianowicie dałam jej jak zwykle ok. 20 kaszkę i ledwo zjadła - wszystko zwymiotowała na siebie i na mnie (łącznie z włosami :( ) ale jak już zwymiotowała to zachowywała się jak gdyby nigdy nic. nie wiem co to było, może po prostu coś jej źle leżało w brzuszku. musiałam ją dokumentnie przebrać a sama - czujnie ubrałam się na czarno, a myślałam o białej bluzce... hehe, pięknie bym wyglądała ;D

Do góry