reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam !!!!!

U nas corcia chodzi spac 19-20, budzi sie niekiedy okolo 2 pocycoli troszunie i zasypia, wstaje okolo 6 pocycoli i znow zasypia ale juz u nas w lozku, spi do 7 i wstaje bawi sie swoimi zabaweczkami do 8, a potem juz mame budzi bo nie wytrzymuje lezenia ;) wiec wstaje i sie bawimy do 9-9.30 i idziemy spac do okolo 11 potem wstajemy juz na dobre ;D

Mezowi zazwyczaj robi sniadanko wieczorkiem, a jak mi sie nie chce to rano, a jak ramo zaspie to idzie do pracki bez i cos sobie kupuje ;)

Zakupow nie robie ;) ide na spacerek w tym czasie ;D ;D :D maz robi jak z pracki wraca ;) :) :) :)

Joanko wspolczuje chorubska i mam nadzieje, ze szybko minie!

Ineczko idz do lekarza i powiedz co to. mysle, ze to nic powaznego ;) Ja tez cos znalazla ale mowie sobie, ze to nic pewnie gruczol bo sie boje do lekarza isc :p :p

U nas pogoda beznadziejna zimno, brzydko i ponuro bleee i od 3 dni na dworze nie bylysmy przez ta pogode paskudna.

reklama
Witam :)
my juz po szczepieniu ::) Kuba był bardzo grzeczny i odważny raz tylko zapłakał ale zaraz sie opamietał ;)
Panie pięlegniarki zważyły go zmierzyły i powiedziały że bardzo proporcjonalny chłopak jest :laugh:
a pani doktor powiedziała i wpisała w książeczkę że bardzo ruchliwy jest miejsca nie usiedzi ani sekundy to po mamie ;) ;D
W Jak rosną opiszę wymiary Buniątka :)
i długo z wami nie zabawię bo do robotki trza sie szykować ;)

taaa już sobie wyobrażam ten znikajacy punkt i bieganie za nim ::)
może Arisa.Maja i Kuba razem zaczną raczkować to będziemy w parku po trawce razem latać ;)

a ja mam męża starszego o 5 lat :)

ja mam prawie 29 ( marzec - 19 ), mąż 34 ( grudzień - więc jeszcze trochę mu brakuje ) ;D

izis pisze:
taaa już sobie wyobrażam ten znikajacy punkt i bieganie za nim ::)
może Arisa.Maja i Kuba razem zaczną raczkować to będziemy w parku po trawce razem latać ;)

myslisz, ze beda uciekac w te sama strone? ;D ;D ;D ;D
to dopiero bedzie aerobik ;)

tia, my będziemy latały i patrzyły czy któreś w psią kupę nie włazi :p ;)

mój jest prawie 6 lat starszy i nie powiem, podoba mi się to ;D

beatka pisze:
tia, my będziemy latały i patrzyły czy któreś w psią kupę nie włazi :p ;)

mój jest prawie 6 lat starszy i nie powiem, podoba mi się to ;D

w ujazdowskim psia kupa nam nie grozi
gorzej z kacza ;)

miedzy nami jest 4 lata roznicy
i to ja jestem ta mlodsza ;)

reklama
Oj ciezko  nadrobic zaleglosci, a nie bylo mnie tylko od wczoraj- ale juz jestem na biezaco  :)
u nas pogoda sie troche poprawila- ale caly czas deszczowo :(
martusia_78 pisze:
Zapomnialam dodac, ze tez mam mlodszego meza :D :D :D :D :D :D ale tylko o rok :) :) :)
ja mam w tym roku 28 a maz 27 :) :) :)
a ja tez mam o rok mlodszego meza :) wlasciwie 4 miesiace bo ja jestem z grudnia a on z kwietnia, ale jestesmy troche mlodsi - ja mam w tym roku 26, a maz 25 :)

Do góry