reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
fajne tematy były wczoraj na wrzesniu :)

dołączę się:
1. mężowi robię śniadanie do pracy wieczorem - odkąd urodziła się Kamila :)

2. Kamila śpi w nocy od 20-21 do 6 rano, czasem bez pobudki a czasem budzi się na smoka na 6-10 sekund

3. nie karmię jej w nocy od 2-3 mies. je przed snem 120 mleka i po obudzeniu o 6 też 120

4. nie daję herbatek, wody ani soków :p, upewniałam się i wiem na pewno, że nie ma takiej potrzeby. Kama źle znosi wszelkie napoje, strasznie jej w brzuszku bulgoce i ma wzdęcia

Przeczytałam co napisałyście, i na więcej nie mam czasu. Do południa kurs, po południu daję korepetycje, i wieczorem padam do łóżka jak nieżywa. Ale kurs kończy się za tydzień i znowu będę miała dużo czasu na bb ;D

A ja właśnie mam godzinkę wolna i piszę do Was z pracy... :)
Dziś ledwo wstałam, bo Maciek wyjątkowo nie chciał się rano obudzić, więc ja to musiałam zrobić. Budzenie dziecka jest dla mnie czymś zupełnie nienaturalnym i nienawidzę tego robić.

dziś kończę o 14.20, a potem jeszcze korki, więc do domu z synkiem wrócę pewnie przed 19, wykąpię go i pójdzie spać... Czasem mam wyrzuty sumienia, że sa takie dni, że mało go widzę, ale chociaż wiem, że jest w dobrych rękach.

Witam ;D
Dzisiaj pogoda nawet nawet.
Antek usnal tak wiec mam chwilunie.
Choc powinnam sie za obiad wziasc ::)
Ale zobacze jaka frekwencja tutaj jest i sie zastanowie ;D

kinek pisze:
Anineczka, jestem w szoku, że wszyscy przestrzegają  :)
Jeden pub tego nie przestrzegal i minister zdrowia go nadzwyczajnie w swiecie Zamknal i nalozyl grzywne.
A klienci pubow musza przestrzegac, bo w kazdym pubie jest ochrona. Pewnie nikt nie chcialby miec doczynienia z Panem ochroniarzem

a ja właśnie wróciłam z hurtowni skarpetek:D zrobiłam mały zapas dla Maksa i Damiana i siebie przy okazji. Wydałam 60 zł na całą siatkę:D bo to znajoma mamy ma i liczy nam ceny hurtowe tj. połowa.
I kupiłam sobie rajstopków kilka par i zacznę chodzić w spódniczkach ;D

a słonko powoli wyłazi, może na spacer małego wyciągnę, chociaż już rano się cieszyłam, że nigdzie się nie ruszymy:p
obiadek się robi, wczoraj zrobiłam marynatę do karkówki, a teraz ją piekę. Tylko nie wiem co do tego, bo ziemniaki gotowane jakoś mi nie pasują, a frytki jemy co 3 dni:p

reklama
dzień dobry!!
u mnie w nocy znowu napadało snieżyska i zero widoków na słońce!!

chyba za długo śpię bo jestem nieprzytomna, wczoraj zasnęłam ok 22.30 a obudziłam się o 11. no ale co ja poradzę na to, że Rozalcia tak długo śpi.

Do góry