reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

monia77 pisze:
a ja mam męża starszego o 5 lat :)

ja mam prawie 29 ( marzec - 19 ), mąż 34 ( grudzień - więc jeszcze trochę mu brakuje ) ;D

u nas bardzo podobnie 5 lat różnicy ,
ja będę miała 28 a mąż 33 w październiku :)

reklama
Joanko :(
jedyne co mogę zrobić to wirtualnie wycałować Was wszystkich :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Kochana straszne żałuję, że nie mieszkamy w jedym mieście, mogłabym wesprzeć swoim ramieniem tyle ile bym mogła ::) :)

Ineczko
dlaczego myslisz, że to nie jest zatkany kanalik ??

Melanie pisze:

Ineczko
dlaczego myslisz, że to nie jest zatkany kanalik ??
pewna nie jestem, ale jak piers byja juz "pusta" to guzek dalej byl,
jest inny w dotyku, taki idealnie kulisty, a jak mialam przytkane gruczoly to one byly takie troche "kanciaste"
teraz bede przez kilka dni to obserwowac, a we wtorek usg i zobaczymy co dalej
ja tez mysle ze bedzie ok, wkoncu teraz karmie i rozne rzeczy sie moga z tymi moimi piersiami teraz robic, niekoniecznie najgorsze ;D

Mel ;D mam nadzieje, ze sie nie mylisz ;D

wiecie co, ludziom to naprawde moze odbic ::)
wracajac dzis ze spaceru widzialam porozrzucane po chodniku kawalki pocietych a raczej podartych na malenkie (o,5cm) kawaleczki polskich stoweczek, musialo byc tego co najmniej kilkanascie banknotow

kiedys tez widzialam taki dowod czyjegos szalenstwa, nawet podnioslam kawalek i widac bylo, ze ktos to rwal po kilka banknotow na raz

prosze, niech mi ktos powie, ze to prowokacja, albo jakis inny dziwolag, bo nie miesci mi sie w glowie, ze ktos mial tylko taki pomysl na ta kase :(

Anineczko to by mozna tylko odkurzaczem pozbierac
Aniulka, mam nadzieje, ze falszywki, bo naprawde szkoda forsy niszczyc, lepiej dac komus

reklama
::) ::) ::) co za historia
ja tez myślę, że to fałszywki
ale wiem, że są ludzie, którym forsa (za)łatwo przychodzi i jej nie szanują ::)

Do góry