reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Mel, strasznie mi przykro, że zaraziłaś córeczkę...Wydaje mi się, że dla takich małych istotek, dorosłe infekcje to za wiele.Moja Hania już prawie zdrowa ale boje się nawrotu choroby, bo mnie wzięło na dobre..

Napiszę ci co zażywała Hanka:

Eurespal-na kaszel

Sanosvit calcium-wapno o smaku bananowym

Cebion-wit.C

Nurofen dla dzieci-smak pomarańczowy

fizjologiczny roztwór soli morskiej do noska np. firmy Sterimar(bardzo polecam)

maść Pulmex baby, którą smarowałam plecki, klatke i stópki-rano i wieczorem

Jest jezcze taki fajny wynalazek ale nie używałam go sobiście, bo Hania nie miała bardzo silnego kataru.Wypróbowała go moja kumpela z klatki obok(grudniówka), bo jej synek miał widoczne kozuchy w nosku przez co prawie nie mógł oddychać.W Poznaniu fridę można kupić w każdej aptece.Przesyłam linka do calineczki, to sobie oglądnij

http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=3248

No i wszystkim jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie ;)

reklama
kinek pisze:
Jest jezcze taki fajny wynalazek ale nie używałam go sobiście, bo Hania nie miała bardzo silnego kataru.Wypróbowała go moja kumpela z klatki obok(grudniówka), bo jej synek miał widoczne kozuchy w nosku przez co prawie nie mógł oddychać.W Poznaniu fridę można kupić w każdej aptece.Przesyłam linka do calineczki, to sobie oglądnij

http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=3248

my użyliśmy tego 2 razy, a pól 3miasta najpierw zjezdzilismy, zeby to kupic
i wcale nie jest takie cool bo:
ma duzy otwor (Maks do dzis ma mniejszy nos)
jak dla mnie to sposób użycia jest blee i mój mąż to tylko robił, więc przy braku męża odpada

wg mnie gruszki są bardziej przydatne

Kangurki gratuluje uniesien oswiadczynowych ;D ale to musi porywac pod sufit ;D

wracajcie do zdrowia bobaski ;D
i mamusie ;D
wkoncu trzeba codziennie na spacerek chodzic i wiosny wygladac ;D

u nas przeslodkie slonko, ale mrozno
pojezdzilysmy troche omijajac cienie, powietrze bardzo fajne
ludziska porozbierani do slonka, ale mrozik zdradliwy moze przylapac gardziolka :(

Witamy wszystkich!!

U nas spokój. Córcia śpi jak spała budzi się raz na papu i zasypia ;) dziś wstała o 6 :D ale od 8.30 usnęłyśmy i pospałyśmy sobie do 11.30 ale super już dawno tyle nie spałam ;D ;D
Pogoda u nas nie załadna ponuro i pada śnieg więc dziś zostałyśmy w domku.
Wczoraj byłyśmy na zakupach i kupiłam córci buciki na pierwszego ząbka :) :) :) :) :) czerwone z korzuszkiem i haftem w kwiatuszki ;D no i nowy przewijak bo stary sie potargał i zamały już był. Potem skoczyliśmy na obiadek do teściowej i do domku. Fajnie nam dzionek minął. :) W czwartek powtórka z zakupów hihi kupujemy łóżeczko turysrtyczne i będzie dostawa właśnie w czwartek ;D nie moge się doczekać, strasznie lubię coś niuni kupować i ze sklepu nie moge wyjść hihihi tyle super rzeczy ;)

Co do zajęć dodatkowych dla dzidziusiów naszych, to ja też już myślałam hihi i wymyśliłam :) kurs języków obcych, basen, kurs tańca, sztuki walki tylko nie wiem jakie (dobrze jak by umiała się obronić ;D), łyżwiarstwo figurowe no i snowboard ;D :D ciekawe kiedy będzie miała na to czas zobaczymy może nie wszystko naraz :) ale nawymyślałam o jejciu.

Witam Cię kinek fajnie, że już jesteś wśród nas !! :D

Melanie i Paris kurujcie się szybciutko i mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko sie pozbędziecie chorubska wstrętnego ;) :-*
Trzymam kciuki :D

kangurki strasznie się cieszę 2 ślubu ;D gratuluję zaręczyn ;D ;D Świetna sprawa ;)
Sama chciałabym raz jeszcze to przeżywać :)

wszystkie mamusie i dzieciaczki wracajcie do zdrówka ;D

reklama
aaa u mnie dziwny dzień...normalnie nie mam co robić, pierwszy raz od tygodnia mi sie nudzi...moja Mała odsypia te straszne nocki, najpierw na huśtawce spała ponad 2 godziny, a teraz znowu padła...

dziewczyny mam prośbe - napiszcie co można kupić mężowi na pierwszą rocznicę ślubu??? ale takie ni za drogie coś, tak do 100zł??? myślałam o długopisie parkera, bo swój zgubił, ale to chyba troche banalne, nie mam pomysłu, a czasu mam mało...

...a ja fridę bardzo zachwalam...mi ona w pewnym sensie życie uratowała, bo moja Lulka nie dała sobie nic gruszką wyciągnać, a fridą szło łatwiej...chociaż Kangurki popieram że sposób użycia jest bleeee...ale czego się nie zrobi dla odetkanego nosa ;)

Do góry