reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

chorobom wrześniowych dzieciaczków mówimy zdecydowane NIE !!

Melanie, trzymajcie się! oby to tylko te pozostałości po zachłyśnięciu!

Kangurki, gratulacje!

jeszcze jeden dzień zimy i wyląduję w Lubiążu ;D u mnie na podwórku ze 20cm śniegu cały dzień dzisiaj pada!!!!!!!!

reklama
Luleczko, gdzie kupiłaś tą Fridę, tylko błagam nie mów że na Allegro, potrzebujęFridy na gwałt !

Wczoraj Maja ucałowała z czułością ku mojemu przerażeniu napotkanego w windzie ukochanego Filipka, dzisiaj o godzinie 10 :30 odnotowałam 39 stopni gorączki a wieczór przed nami... :-[ :p
U Krzysia właśnie przed chwilką odnotowałam gile...

Żyć nie umierać , i nas dopadło :-[ :-[ :-[

Joanko mój maz kupił fridę w aptece w Koronie, ale i na Psim Polu w tej aptece też jest, w tej co jest w tym pawiolonie sklepowym, na przeciwko przystanku...

Kochana trzymajcie się!!! Majeczko i Krzysiu wracajcie szybciutko do zdrówka!!!!!!!!!!!

Luleczko, dziękuję ci serdecznie, zaraz przyjedzie Piotrek, tylko się przeciśnie przez cały Wrocław, skoczy i kupi tą magiczną rzecz, oby zadziałało, bo Krzysiek również do gruszki jak do pietruszki ( ma na pietruszkę uczulenie :p)
A Majcia bidulka fatalnie się czuje, nie chce nic, jeść, oglądać bajki, czytać, leżeć, nic..

jestem!
tuniu rozumiem , że Lubiąż to takie podwarszawskie Tworki ::) :laugh:

u nas śliczny dzień, byłyśmy na dłuuuugim spacerku, a Majka się zepsuła i w parku musiałam dać jej cyca 8) dobrze, że Blanus założyła jej moje rękawiczki na stopy, bo by zamarzły dziecku ;)

Ineczko faktycznie nie ma mnie za dużo na forum ostatnio, bo właśnie sprzątam, gotuję, przygotowuję romantyczne kolacje dla męża i takie tam pierdoły :)
poza tym chodzimy na 3-godzinne spacery no i dzień się jakoś kurczy :(

a laptopa mi przestał przynosić z pracy, bo zrobił uaktualnienie Windowsa i się co nieco zbiesiło, możecie się domyślić co ;D ;)
sam wieczorami okupuje kompa

Joankana katerek jest jeszcze niezla maść majerankowa do smarowania pod noskiem.Ponoc ułatwia oddychanie...

Joanka a co lekarz zdiagnozował u Krzyśka?

U nas własnie wyszedł i okazało sie, że Paris ma zapalenie krtani i strun głosowych :(
ale nie ma temperaturki, więc możemy chodzić na spacery i kąpać ją wieczorem - tylko basem w tym tygodniu mamy opuścić.
Więc się nie martwię, bo u nas nie jest źle :)

reklama
Melanie uff to nienajgorsze wiesci ;D
nasza mala po spacerku zawsze ma taka chrypke jak po calonocnej popijawie ;D
ale co tu zrobic jak sie dziecku chce spiewac na polu ::)

a jak sobie radzicie ze slinieniem sie dzieciaczkow i swiezymi przescieradlami?
Milenka lubi duzo przebywac na brzuszku, slini sie bardzo :(
ukladam ja na pieluszkach, ale jak wedruje to wymoczy wszystko, a nie mam cierpliwosci zmieniac tych gumkowych przescieradel codziennie ::)

Do góry