reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ja w dzień nie wkładam Pariski za często do wyrka
najczęściej jest ze mną na wyrku rodziców albo w kojcu - wiec jak sobie nalpuje, to przez noc wyschnie ;D a nam na łozku to nie przeszkadza, bo bardzo się nie ślini
albo śmigamy wózkiem na dole domu tj po salonie korytarzu i kuchni -
dzisiaj Paris smażyła ze mną pAngę ;D - tylko dość szybko sie niecerpliwi jak się jej nie wozi ::)

reklama
Mel tak nawiazujac do serialu w kt. jestes zorientowana to troche nieludzkie jest kazac odgrywac aktorce sceny zwiazane z utrata dziecka jak ta faktycznie jest w ciazy :(

Wpadłam na chwileczke, zeby zobaczyc co u Was

Mel uściski dl chorej Pariski, kuruj jej głosik pysznymi herbatkami i soczkami :-* :-* :-* :-*

Joanko jak tam bobaski??? również dla twoich chorowitków przesyłąm buziaczki :-* :-* :-*

Dziewczynki ja się grzecznie odmeldowuje i do spania szykuje

Wszystkim chorym i zdrowym bobaskom życze spokojnej nocki, i wspaniałych snów

a Mamusiom - zeby dzieciaczki spały jak najdłuzej ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dobrej Nocki Wrześnióweczki

śpicie:p

my już nie:DDD

od 6: ;D ;D ;D

mój kochany mąż obudził mnie dziś stwierdzeniem: ty to jesteś mózg, żeby chować telefon pod Maksa poduszkę

to chyba w ramach życzeń było:D

dopiero przed chwilą się opamiętał i zadzwonił ;)

wczoraj dostałam prezencik-puder o smaku czarnej porzeczki:)

i się dowiedziałam że teściowa i teść chcą do nas przyjść na urodziny Damiana

chyba będę musiała wtedy wyjść :p

Kochane kobitki duzo radosci, zdrowia i słonka z okazji naszego dnia
:) :) :) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D

A Parsice i Joankowym Skrzatom powrotu do zdrówka

a my mieliśmy pobudkę o 5.40 ;D
a potem kimka od 8 do 9.40, więc nie było az tak źle

wczoraj mąż kupił mi truskawki ;D
wiem, że dmuchane ale nawet smaczne ;D

pieknie świeci słońce o mnie juz od mojej pierwszej pobudki

Pariska wesoła a mamusia już chyba całkiem zdrowa :)
To dlatego, ze nam tak dobrze zyczycie ciociuńcie :) :)

dzień dobry!!!

to dla wszystkich Mamuś

593.jpg

reklama
Do góry